pátek 12. října 2018

New therm ceník

Zateplovací systém NEW - THERM je unikátní zateplovací systém nové generace. Podstatou zateplovacího systému NEW - THERM jsou polyuretanové izolační . Je rozdělný na 4typy povrchových úprav, se silikon-pryskyřičnou . PUR panely - unikátní izolační desky s téměř dvakrát vyšší izolační schopnosti než běžné izolace z polystyrenu nebo minerální vlny. To je předurčuje pro použití.

Fasádní zateplovací systém New Therm má vynikající izolační vlastnosti a díky své prodyšnosti zaručuje zdravější vnitřní klima. Systém NEW - THERM dovede propouštět vodní páru, čímž zajišťuje dýchání izolovaného objektu. Difuze celého systému μ≤20. Díky svým tepelně izolačním vlastnostem se . Vnější kontaktní tepelně izolační systém na bázi tvrdých polyuretanových stavebních desek. Vynikající tepelně izolační vlastnosti ve srovnání s běžnými izolanty.


Při porovnání tloušťky izolantu s polystyrénem o a při porovnání s minerální vatou o . Nová moderní technologie new - therm systém přišla ze Švýcarska a přinesla zcela nové možnosti zateplování objektů.

Oproti klasickému zateplení je new - therm. Mám dům z obvodového zdiva Heluz family 50. Rozhodně ne, už teď tato tloušta . Při práci používáme výhradně certifikované systémy firem Weber Terranova, Baumit a KABE Farben - New Therm.


Podívejte se na ceník zateplování fasády. Provádění zateplování fasá finálních strukturovaných omítek a nátěrů. Používáme paropropustný systém NEW THERM.


Chybí: ceník KABE Farben CZ Jsme rodinná firma DOVA a. Archiv NEW THERM systém - PUR desky na zateplení domu - STYREXON systém - Sanační a vnitřní zateplení domu - KABETHERM LAMITHERM systém - EPS 70F. Ceník stavebních a technických izolací. Prostupy stavebních konstrukcí pro vedení rozvodů vzduchu jsou kalkulovány dle stavebního materiálu. Je možnost dle obtížnosti a rozsahu prostupy vytvořit . Thermona - vyrábíme plynové závěsné kotle, plynové kondenzační kotle a elektrokotle THERM pro topení i ohřev teplé vody.


Dodáváme regulace systémů . Vizualizace fasády izolované moderní technologií NEW THERM. Rodinný dům, zateplení fasády moderní technologie NEW THERM. V pražském veletržním areálu Letňany se letos v září konal již 28.

V případě zájmu o konkrétní cenovou nabídku se na nás neváhejte obrátit na tel. Rekonstrukce rodinného domu v Praze, zateplení fasády paropropustným zateplovacím systémem New Therm , povrchová úprava silikátová . Termoizolační desky Therma TRFM jsme vyvinuli tak, aby měly parametry. Máte-li obavy z plísní, probereme možnosti difuzně otevřeného zateplení ( Multipor, New - therm , Baumit open, Eps, minerální vata a další).


Značka Protherm nabízí komplexní sortiment produktů v oblasti vytápění. Ve své nabídce má plynové kondenzační kotle, elektrické kotle, zásobníky teplé vody, . NEW UNI DC INVERTER SERIE - FLOOR CEILING INDOOR UNIT - NUTNO KOMBINOVAT S. TABULKA KOMBINACÍ NA KONCI CENÍKU. Technická část NEW therm zateplení s omítkou KABE. Ke stažení katalogy, ceníky , technické podklady.


Katalogy, ceníky , dokumenty, a podklady k cihlám Porotherm a Keratherm . Povrchová úprava: dekorační betonová stěrka. Betonová stěrka aplikována na zateplovací system NEW THERM v .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky