středa 21. listopadu 2018

Průtokový ohřívač spodní

Elektrický průtokový ohřívač vody pro zásobování jednoho odběrového místa, k napojení na otevřenou instalaci pro třítrubičkovou armaturu, řízený hydraulicky, . Hledáte sortiment Ohřívač elektrický? Zajímá vás Ohřívač elektrický průtokový nebo obecně Ohřívač elektrický do vaší koupelny? Prohlédněte si sekci Vytápění. Tlakové elektrické průtokové ohřívače vody se vyznačují vysokou úsporou elektrické energie, vody a také kompaktními rozměry.


Výhodou průtokových ohřívačů jsou jejich malé rozměry.

Můžete je snadno umístit například nad či pod kuchyňskou linku, k umývadlu do . Elektrické průtokové ohřívače vody 5kW, kW a kW na 230V v provedení vrchním s baterií a průtokové. Elektronicky řízený průtokový ohřívač pro spodní montáž v kom- paktním provedení. Tlačítkový panel s LCD displejem pro přesné nastavení teplot mezi. Kompaktní elektronicky řízený průtokový ohřívač vody pro spodní montáž. Tlakový elektronicky řízený průtokový ohřívač vody s teplotní pojistkou.


U tlakového průtokového ohřívače lze použít běžné tlakové armatury. BB průtokový tlakový bez baterie (5kW,230V,16A). Elektrické ohřívače vody, kombinované ohřívače vody, průtokové ohřívače vody.

Beztlakový nástěnný zásobníkový ohřívač vody s baterií pro spodní montáž. Průtokové ohřívače jsou prostorově nenáročné a úsporné. Budou ideální volbou v místech, kde nepotřebujete teplou vodu neustále a ve velkém množství. Kompaktní velikost pro energeticky úspornou dodávku teplé vody pro sprchu a kuchyňský dřez.


Elektrický ohřívač vody Mirava řady ME je malý průtokový ohřívač s nízkotlakou armaturou pro jedno odběrové. Nástěnný plynový průtokový ohřívač je určen k ohřevu užitkové vody v domácnostech a kancelářích s tepelným výkonem 1kW s průtokem 10l za minutu. Průtokový ohřívač ohřeje vodu úsporně průtokové , ohřívače , elektrické, ohřev,.


Na spodní části těla ohřívače jsou patrné vývody pro napojení . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Připojení průtokového ohřívače na rozvod vody 2. Malý tlakový bojler o objemu . CDX11-U - kW elektronicky řízený průtokový ohřívač , instalace pod umyvadlo. S10-U - l, kW zásobníkový ohřívač vody, spodní montáž. Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený.


EO 15P zásobníkový ohřívač tlakový spodní 15l, 5kW. TATRAMAT EO klasik zásobníkový ohřívač tlakový spodní 2kW. Připojování a umisťování ohřívačů vody musí odpovídat příslušným platným normám a dalším předpisům.


CLAGE CEX-U ELECTRONIC MPS - elektronicky řízený ohřívač pro spodní montáž, výkon . Kompaktní průtokové ohřívače vody Clage pro spodní montáž s řídícím panelem pro úsporný a pohodlný ohřev vody.

Předností je elektronická .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky