pátek 21. prosince 2018

Jaký utěsňovač chladiče

Zapomeňte co jste kdy slyšeli o utěsňovačích chladičů! Autoprofi Utěsňovač chladiče nemá tyto nežádoucí vlastnosti a . Malé množství Antifreezu prosakujícího do klikové skříně může způsobit drahé poškození motoru. Prosakování chladící nemrznoucí směsi z chladícího systému.


Ztráta chladící kapaliny - O II posts 28.

Přípravek na utěsnění chladícího systému posts 24. Další výsledky z webu garaz. To mám jako nastartovat a pak otevřít . Prohlédněte si cenové nabídky na Liqui Moly - Utěsňovač chladiče 150ml od obchodů na Zboží.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . SHERON utěsnění chladiče - 2ml - Sheron utěsňovač chladiče je vhodný pro všechny typy automobilových chladičů a ja mísitelný se všemi typy chladících . Jaké jsou nejúčinnější prostředky na utěsnění chladiče a jak dlouho.

K tomu navíc dodávají, že vozidlu, které má v sobě utěsňovač , nelze . Tekutý přípravek na bezpečné utěsnění chladící soustavy a topení. Eliminuje veškeré mikrotrhlinky a netěsnosti v místech spojů a svárů. Jj nejsou to žádná aditiva,je to normální utěsnovač chladiče ,nebo bloku. Nevím jak kdo s tím má jaké zkušenosti.


Použil jsem v minulosti na ibize . Jaký máte názor na tento prostředek. Nemůže víc uškodit než pomoct? A co takhle zkusit použít některý z množství utěsňovačů chladiče? Zjistil jsem únik z chladiče ukapává to z jeho pravé části.


Produkt určený k odstránění malých úniků z chladících a topných systémů. Utěsňovač důkladně protřepejte a celý obsah nalijte do chladicího sytému. Dobrý den,na jaké je to bázi,hlavně - začala se mi ztrácet voda v topení a nechce se . Odšroubujte a odstraňte uzávěr chladiče nebo přepadové nádobky.


Promíchejte obsah lahvičky, nalijte UTĚSŇOVAČ do chladiče nebo přepadové nádobky a . Koupil jsem Alumaseal v tubě ,je to prášek k utěsnění do chladící kapaliny je toho 20gramů.

Záleží asi na tom jaký použiješ ten přípravek na utěsnění,protože kamarádovi. Kapalina totiž stačila vysychat na teplém chladiči a za studena. Chlapi, dík za rady , ale utěsnit je trochu riziko, protože nevím jaká je tam trhlina. V Renaultu mi řekli, že vnější ztrátu neodhalili, tudíž se chladící kapalina ztrácí zřejmě někde v motoru. Máte někdo zkušenost jaký použít utěsňovač chladiče ? Zkusil jsem koupit utěsňovač chladiče (takovou tu modrou srágoru na benzínce), únik na cca.


Vyšrubuj svíčky, a podívej se jaký mají povrch. Na radu známeho jsem koupil nějaký utěsnovač chladiče , co jsem nalil do expanzky a dle návodu jsem zahřál auto, to bylo právě před asi 5 . Kompletní specifikace produktu Bars Leaks utěsňovač chladiče 1g, porovnání cen, hodnocení a recenze Bars Leaks utěsňovač chladiče 1g. Je možné že teče chladič nebo je to ředěním kapaliny vodou a výsledné břečky kdy je v nádrži. Zdravím, prosím Tě, jaký prášek jsi použil?


KSTOP LEAK g - práškový utěsňovač chladiče. Chladící kapalina G(produktů). Přísada (prášek) pro utěsnění chladiče. Kvalitní Coyote Utěsňovač chladiče tekutý 250ml a další produkty nakupte ještě dnes v eshopu u specialisty.


Na drobné netěsnosti v chladících a topných systémech. RADIATOR STOP LEAK - Utěsňovač chladičů a topení. Vlastnosti: Brání únikům kapaliny z chladících a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky