středa 30. ledna 2019

Digitální termostat do líhně

Digitální termostat 230V s LCD displejem, přesný. Ideální do líhní - nastavení po C. Náhradní senzor k termostatu. Může regulovat topítka, topné desky, kabely, zářiče i líhně (inkubátory). Týdenní digitální prostorový TERMOSTAT , 230V - do zásuvky Regulátor teploty k.

Bohužel vybraným filtrům neodpovídají žádné záznamy. Přesný spolehlivý termostat malých rozměrů s LCD displejem a. Líhňový termostat posts 10. Termostat do líhně posts 20. Digitalni_termostat_pro_drubez__lihen___akva.


Vodotesny Senzor teploty na 1m kabli (vhodne aj do vody). Levný PID regulátor Tecnologic RHARR pro pece, líhně apod. Ahoj,pustíl sem sa do líhně ,udělál sem si taků malů bedýnku na křepelky alě gdyž sem zjistíl co do teho stójí termostat ,tož sem si rači poščál od kámoša alě do.

Popis: Prodám digitální termostat s externím čidlem (regulátor teploty) s nastavením teploty po 1°C široký rozsah nastavení teploty. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Malá líheň s termostatem je ohřívána 60W mléčnou žárovkou, vypínanou. Větrací otvor na pravé straně doporučujeme zcela otevřít. Ventilátor zabezpečuje jemné.


Porovnání cen digitalni termostat do lihne , srovnání cen digitalni termostat do lihne na. Při výběru vajec do líhně vybírejte vejce čistá, při líhnutí vajec při inkubační teplotě a vlhkosti. K ovládání používá líheň proporcionální termostat a teplota je tedy velmi stálá. Kontrola teploty je zabezpečená termostatem. Your browser does not currently recognize any of the video formats available.


Proudění vzduchu a rovnoměrnou teplotu v celé líhni zajišťuje ventilátor, který běží, i když termostat vypne topení. Toto zajišťuje topný kabel v silikonové izolaci,. Tak že je potřeba promyslet i konstrukco líhně aby se vejce ohřívali.


Líheň je vybavena digitálním teploměrem. C (LM35), čidla s číslicovým výstupem ( digitální ) - toler.

Plně automatický inkubátor vhodný také k dolíhnutí vajec. Automatická líheň s termostatem , . Poté přeneseme mládě do odchovny s. Tato Izraelská firma nabízí odchovnu LORY s digitálním řízením teploty a. Tento profesionální elektronický termostat s časovačem a stmívačem má univerzální využití v . Cena Spousty volitelných parametrů. Použil jsem na regulaci teploty v líhni.


Zatím vyzkoušeno nanečisto, pro tyto účely parádní záležitost. Do líhně vhodný není jelikož jeho diference je příliš vysoká a odezva taky nic moc. Pro líhen digitální termostat.


K ovládání se používá proporcionální termostat a teplota je tedy velmi stálá. Naopak při použití digitálního ovládání a proporcionálního termostatu získáte líheň. Teploměr pro líheň L - provedení.


Kč s DPH 17Kč bez DPH.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky