pondělí 29. dubna 2019

Alternativní investice

Většina alternativních investic byla v minulosti určena jen nejbohatších. Nyní se ale alternativní investice tlačí do hlavního proudu, . Alternativní investice je: Umělecké předměty, starožitnosti, známky, mince a jiné podobné předměty. Přečtěte si, jaké jsou další možnosti investování a které jsou alternativní investiční předměty. Kromě bitcoinu můžete peníze zhodnotit třeba .

Spořit do zlata let je v polovině případů prodělečné. Prodloužení spoření na let často taky nepomůže. Zlato je vhodné jedině nakoupit jednorázově a držet. Správci aktiv na to zpravidla mají jiný názor a stěžují si na odliv investorů.


Světlem na konci tunelu pro ně mohou být alternativní investice. V takovém případě se investice stává opravdovým koníčkem, který je. Když se akciím či dluhopisům nedaří, obvykle roste zájem o zlato, další komodity, nebo třeba zlaté mince, . Téma: alternativní investice.

Některé z těchto takzvaných alternativních investic se v současnosti již blíží hlavnímu proudu, zatímco jiné jsou stále méně známé. Jak investovat volné prostředky vyčleněné na zábavu? Investovat lze do ledasčeho. Aby plnily svůj účel, musí tvořit v portfoliu menšinu, říká David Kufa ze společnosti Conseq.

Doporučená intenzita osvětlení

Na této stránce najdete doporučené hodnoty, ze kterých je nutné vycházet při návrhu osvětlení. Doporučené minimální hodnoty umělého osvětlení obytného . Tabulka uvádí doporučené intenzity osvětlení v luxech a tomu odpovídající produkce tepla pro různá pracoviště - skladiště, byty, restaurace, divadla, učebny,. KALKULAČKA INTENZITY SVĚTLA - Naplánujte si osvětlení svého domova!


Od toho je odvozeno minimum doporučené stupnice intenzit osvětlení podle Mezinárodní komise pro osvětlování CIE.

Umělé osvětlení má nejčastěji směr shora . Zaměřte se na doporučené hodnoty lumenů pro m2. Správná intenzita osvětlení je vždy o osobním dojmu a pocitu. Klíčová slova: světlo, interiérové osvětlení, LED diody, přenosný zdroj světla.


Správné osvětlení místností aneb jak spočítat kolik světla potřebujeme pro. Pro místo s kuchyňskou linkou a pracovním stolem je doporučena intenzita světla . Elektrické osvětlení vnímáme jako naprostou samo- zřejmost. Dbejte na to, aby kuchař pracující v kuchyni nezastiňoval svým tělem stropní .

pátek 26. dubna 2019

Vyroba elektricke energie

Elektrická energie je základním druhem energie, který v současné době potřebujeme k existenci a plnohodnotnému životu. V současné době neumíme elektrickou energii dlouhodobě skladovat. Elektrárny se dělí podle způsobu pohybu . Energetika v Česku je výroba, spotřeba, import a export energie a elektřiny v. VÝROBA A ROZVOD ELEKTRICKÉ ENERGIE.


Připraveno s využitím materiálů společnosti ČEZ.

Rozptýlená (decentralizovaná) výroba elektrické energie. Na území ČR dopadne za rok asi milionkrát více sluneční energie, než je naše roční spotřeba elektřiny. Sluneční záření lze nejefektivněji přeměňovat na teplo, . V posledních třech letech se celková výroba elektřiny stabilně pohybovala nad hranicí gigawatthodin (GWh) za rok. Propočítejme namátkou vybraný příklad a . Japonská elektroenergetika – výroba elektrické energie.


Jaké jsou skutečné celkové náklady na výrobu elektrické energie? Tato otázka je pro debatu o budoucím vývoji zásobování energiemi zásadní, nicméně .

Vždy jde o přeměnu primární energie (obsažené ve zdrojích) .

čtvrtek 25. dubna 2019

Ogrzewanie podłogowe jak wykonać

Jeśli chodzi o to, jak wykonac ogrzewanie podłogowe krok po kroku, nie jest to trudne zadanie. Ogrzewanie podłogowe tworzą pętle z pojedynczych odcinków rur – ze. Wówczas trzeba użyć specjalnych płyt systemowych do wykonania. Instalacja ogrzewania podłogowego krok po kroku - ogrzewanie podłogowe właściwie dopasowane do budynku. Podłoga z zatopionymi rurkami ogrzewania podłogowego wymaga wykonania dylatacji.


Chodzi nie tylko o wykonanie dylatacji w wylewce, nie mniej ważne jest. Wskazówki na czym można zaoszczędzić przy wykonywaniu instalacji ogrzewania podłogowego. Modna forma, wysoka jakość wykonania oraz bardzo szeroka oferta . Jednym ze sposobów na obniżenie kosztów ogrzewania domu, jest samodzielne wykonanie instalacji ogrzewczej. Jeśli tak, to suchy system ogrzewania podłogowego Profi System. Zastanawiając się nad instalacją ogrzewania podłogowego w domu, najczęściej myślimy o zastosowaniu takiego rozwiązania w łazience.


O czym należy pamiętać podczas instalacji ogrzewania podłogowego ? Jak wykonać taras na gruncie - przygotowanie podłoża. Instalacja wodnego ogrzewania podłogowego wymaga równie starannego zaplanowania, co wykonania. Po zakończeniu wszystkich prac, rury grzejne zostaną . Do ułożenia wodnego ogrzewania podłogowego można przystąpić dopiero wtedy, gdy w domu w stanie surowym są już założone okna oraz .

Revize komína jak často

Revize vyžadují v běžném rodinném domě především elektrické a plynové spotřebiče a rozvody, hromosvod a komíny (resp. spalinové cesty). Minimálně tak často je potřeba kontrolovat, čistit a vybírat zase ze spalinové. Kdy je povinná revize komínu a kdy stačí kontrola?


Nepodceňujte závady na komínu – často jde o život! Jaké revize a jak často je povinné mít v pořádku. Letošní topná sezóna už začala, mnoho lidí však podle zkušeností hasičů a pojišťoven stále podceňuje údržbu komínů a kotlů.

Po nápravě závad je pak nutná revize komína. Jarní a letní období je vhodné i pro případnou kontrolu těsnosti chladicího okruhu. Součástí péče je také provedení vyčištění komínu. Na kolik vás tyto právě vyjdou a jak často se vlastně revize komínů musí provádět? Nařízení vlády zmiňuje ještě revizi spalinové cesty, vypalování komína a doporučení, jak často provádět čištění spotřebičů paliv.


JAK ČASTO SE MAJÍ PROVÁDĚT KONTROLY KOMÍNŮ. Přinášíme vám proto stručnou rekapitulaci nejčastějších otázek kolem revizí komínů a konkrétní odpovědi. Rozhořčené hlasy, které nadávají na zbytečné . Zjistěte, jaké platí aktuální zásady a pravidla nejen pro revize komínů , ale i jejich.

středa 24. dubna 2019

Domácí destilátor vody

Destilační přístroj Nautilus vyrábí absolutně čistou vodu pomocí nejúčinnější úpravy vody , kterou je parní destilace. Vyčistí vaši vodu spolehlivě od všech . Jinou možností je domácí výroba destilátoru - popíši dále. Alternativou k destilátoru může být filtr na reverzní osmózu, taková voda je kompromisem mezi.


Přístroj destilační na nepřetržitou destilaci a redestilaci vody. Jak na jarní domácí destilaci květových vod ?

Stačí si domů pořídit destilátor určený k destilování rostlin . Prístroj vyrába najčistejšiu vodu najprirodzenejším a efektívnym spôsobom. Po zapnutí prístroja sa postupne voda ohrieva (viac ako 100°C). Domácí destilátor na litry vody. Dno destilátoru těsně po destilaci vody z pražského . Výroba oleje: YODA - lis na čerstvé domácí oleje lisované za studena.


Destilací vody pomocí domácího parního destilátoru, získáme vodu o velmi vysoké čistotě. Tato voda má ovšem jednu podstatnou nevýhodou, že již neobsahuje .

Destilace je nejpřirozenějším způsobem čištění vody (např. dešťová voda je typickým příkladem vody destilované). Nabízím Destilační - destilační přístroj pro destilaci vody.

úterý 23. dubna 2019

Baxi kondenzační kotel se zásobníkem

Zabudovaný nerezový zásobník l. Originální smaltovaný zásobník TUV - BAXI , vybavený magnéziovou anodou. Ovládání teploty TUV přímo přes regulaci kotle. TUV Baxi NuvolaPlatinum32.


Nejvyšší třída kondenzačních kotlů s vestavěným nerezovým zásobníkem (litrů) s . BAXI - Závěsný plynový kondenzační kotel pouze pro topení.

Kotel je vybaven zařízením pro připojení externího zásobníku TUV. BAXI Duo-tec Max HT - kondenzační závěsný plynový kombinovaný kotel se zabudovaným zásobníkem TUV 4l, modulovaný výkon - kW, modulace 1:, . Poměrně populární jsou kondenzační kotle Baxi , řazené ke špičce svého oboru. Nový sortiment kondenzačních kotlů Baxi představuje řešení jak pro.


Nuvola HT s integrovaným zásobníkem l. BAXI : Nejvyšší účinnosti kondenzační kotel. Osobně mám kondenzační kotel v novostavbě RD čtyři roky, jedná se o. BAXI ale myslím, určitě dělá i kondenzační kotle s nerezovým zásobníkem TUV .

Obecně jsou všechny kotle značky BAXI , které splňují požadavky norem ErP. Tento kondenzační plynový kotel je jedinečným řešením v případě výměny stávajícího kotle - díky vyspělé kondenzační technologii dosahuje vysoké účinnosti .

pondělí 22. dubna 2019

Vana se sprchou

V případě, že se vám do koupelny nevejde současně sprchový kout i vana , vyberte si vanu asymetrickou. Získáte výhodně velkou koupací plochu v porovnání s . Vany jsou jedinečné svoji prostorností a šíří využití. Vany Rosa lze využít jako pohodlnou vanu , nebo široký a . Je vana přežitkem dob minulých nebo se stále vyskytuje v českých koupelnách?

Poodhalíme jednotlivé aspekty koupelny s vanou nebo sprchou. Je to sen - ráno si dát rychlou sprchu na probuzení a večer relaxovat v napuštěné vaně s pěnou. Jenže můžete si o tom nechat opravdu jen . Při návrhu koupelny vždy zazní jedna otázka: sprcha nebo vana ? Máte malou koupelnu, ale chcete si užít koupání a sprchování? Poté nainstalujte vanu se sprchou ! Tím se šetří náklady na extra sprchové kouty, aniž by jste .

Vyberte si námi tu nejlepší vanovou zástěnu a proměňte svou koupelnu v . Vanička pro panenku Baby Nurse se sprchou je originální hračka pro všechny . Zařizujete koupelnu a přemýšlíte, jestli využijete komfort, který poskytuje vana , nebo zda vám stačí sprchový kout? Máte-li volné místo, můžete . Vany Ravak Rosa - sprcha a vana v jednom. Rosa je označení nejoblíbenějších van na trhu.

Alkalická minerální voda

Může být ionizovaná voda alkalická nebo ionizovaná voda kyselá - obě mají výjimečné účinky. Zamysleli jste se někdy nad tím, jaké pH mají minerální vody ? Minerální voda , zkráceně minerálka, je běžné označení pro vodu z podzemí, tedy z minerálního. Dřívější studie předpokládaly, že dieta s alkalickým charakterem a. Bylo zjištěno, že alkalická minerální voda snižovala markery kostní . Zásaditá, čili alkalická voda je pro lidské tělo velmi prospěšná.

Alkalickou vodu si můžete připravit i doma. PŘÍRODNÍ MINERÁLNÍ VODA - podzemní voda, která je vhodná jako nápoj. Pokud si chcete být jistá, že vám ani toto malé množství vůbec neublíží, tak kapsle zapíjejte větším množství alkalické minerální vody. Terapeutické účinky alkalických minerálních vod v lázeňství jsou známé po.


Balená minerální voda by se rozhodně neměla stát náhradou té obyčejné. Vlastnosti: Přírodní alkalická hydrogenuhličitanová kyselka s . Někteří lidé dokonce tvrdí, že i voda s citronem se po vypití stane v těle alkalickou. Pramen minerální vody Evian (blízko lázní Evian, Francie).

Právě při pití alkalických minerálek se tvoří dobře rozpustné sodné a draselné soli kyseliny močové .

čtvrtek 18. dubna 2019

Cena elektriny

Elektřina podrobný graf vývoje ceny elektřiny. Vývoj cen komodit na světových burzách, ceny derivátů, ceny grafy v korunách, dolarech a euro. Zjistěte, jak se liší cena elektřiny u jednotlivých dodavatelů. To, kolik si účtují za kWh i výslednou cenu za měsíční odběr, vám prozradí tabulka níže.


Jaká je aktuální cena kWh? Aktuální průměrnou cenu kWh zjistíte zde.

Kalkulátor cen energií: Nezávislý porovnávač cen energií provozovaný internetovým portálem TZB-info, zdrojem důležitých informací z oboru stavebnictví, . Ceníky elektřiny pro domácnost přehledně. Ceny standardních produktů dominantních dodavatelů: Pražská . Zistite viac o cenách a zvýhodnenom produkte ÚSPORA a znížte si ceny za dodávku elektriny až o. Efektívne a ekonomické riešenie, to sú VSE. Vyberte si mezi stovkami tarifů nejlevnější a nejvýhodnější.


Ceny a sadzby elektriny pre domácnosti. Výber vhodnej sadzby je základom .

Ceny uvedené v tomto cenníku sú stanovené v súlade s . Porovnejte vaši reálnou spotřebu elektřiny a spočítejte si s naší kalkulačkou, kolik s námi za rok ušetříte. Spolehlivé dodávky elektřiny do vaší domácnosti.

Leo express palubni intranet

Zdravím, jak je možné si opět otevřít intranet ve vlaku, když už jsem s ním okno jednou zavřel? Po připojení na normální internet a zavření okna. Potřebujete v klidu pracovat a chcete si užít vybrané občerstvení zdarma? Jeďte naší business třídou.


Ve vlacích ji najdete vždy, užít si ji můžete i na . Cestujte komfortně vlakem, autobusem nebo minibusem do více než 1destinací po celé střední Evropě.

LEO-Express-odhaluje-sve-palubni-sluzby-a-zahaj. WiFi signálem a elektrickou . Zdravím, v leo expressu mám následující problém - standardně to odkáže na stránku, kde se dá přihlásit k internetu, ale mě se vždycky stane . Má nejpohodlnější vlaky, nejlepší palubní servis a to vše při nejnižší ceně. Občerstvení je servírováno přímo na místo, ve vyšších . Cestujícím je k dispozici palubní intranet s databází filmů a her. Intranet , Internet a další technika.


LEO Express poprvé zastaví v Kolíně, lístky jsou v předprodeji od tohoto.

Klient společnosti RegioJet se může těšit na příjemný palubní personál, . Dopravce ve svých vlacích nabízí palubní intranet tzv. Pozitivní je palubní personál, ,. Wi-Fi připojení, zábavní portál ( intranet ) a naklápěcí skříně .

úterý 16. dubna 2019

Ochranné nápoje

Pitný režim nebo také pojem ochranné nápoje bývá velmi často skloňován hlavně v letních měsících při velkých vedrech. Jedním ze způsobů ochrany zdraví zaměstnanců při práci v horku nebo chladu je m. Podmínky stanovující povinnost poskytovat zdarma ochranné nápoje zaměstnancům jsou stanoveny podrobně v nařízení vlády č. Jaký je mezi pitným režimem a ochranným nápojem rozdíl, co říká zákon a kdy má zaměstnanec jaká práva? Nápoje, ochranné nápoje a povinnosti zaměstnavatele.

Připravili jsme pro Vás zcela nové unikátní nápoje RAVI DRINK - EXOTIC, GREEN - vhodný pro doplnění vitaminů a minerálů při každodenní fyzické aktivitě. Jednou z nich je i poskytování ochranných nápojů na pracovišti. Zaměstnavatel má mnoho povinností vůči zaměstnancům.


Kdy je povinnost poskytnout ochranné nápoje na pracovištích? Problematiku upravují § 133a odst. Co jsou ochranné nápoje a kdy je zaměstnavatel . U zaměstnanců vykonávajících lehčí práci vzniká nárok na poskytnutí ochranného nápoje v případě, že teplota na pracovišti překročí o C.

Pramenitá voda z produkce firmy ŠUMAVSKÝ PRAMEN a. Jsme výrobci směsí pro přípravu ochranného nápoje s obsahem vitaminů a dalších účinných látek.

Infrasauna

Proceduru v infrakabině lze . Doprava zdarma, akční nabídky. Vyzkoušejte novinku v saunování. Užijte si relaxaci v pohodlí domova hodinu od přivezení.


Je pro naše tělo lepší infrasauna nebo klasická finská sauna? Infrasauna prohřeje vaše tělo a pozitivně působí na zdraví.

A je vůbec infrasauna zdravá? Shrnuli jsme pro vás pozitiva a negativa obou . Jsme český výrobce infrasaun (infrakabin) na klíč. Seznamte se s druhy topidel a vyberte tu správnou . Infračervená prohřívací kabina v žádném případě nenahrazuje klasickou saunovou lázeň.


Jedná se o zcela odlišný druh relaxace, a navíc se liší i . Díky tomu jejich provozní teplota není tak vysoká, navíc nemusíte proces . Sepsali jsme také recenze a jak infrasaunu vybrat.

Můžete ji bez problému umístit do interiéru bytu či . Relaxace, Regenerace, Detoxikace. Pojďme odhalit podstatu těchto pozitivních aspektů pravidelného . Investujte do moderní infrasauny , kterou můžete umístit kamkoliv do svého interiéru. Hodí se do koupelny, do ložnice nebo i na chodbu.


Přijďte si vyzkoušet infrasaunu v centru Liberce Energy Life CZ.

pondělí 15. dubna 2019

Fabia motor

Přejít na Motory - Paleta nových benzinových motorů generace EA21 vycházející z techniky MQB , zahrnuje jednotky se třemi a čtyřmi válci. Archiv Podobné Škoda Fabia - Náhradní díly - Motor : Katalog náhradních dílů Škoda Fabia nabízených k prodeji v on-line obchodě s náhradními díly na všechny vozy Škoda . TSI je zárukou vynikající dynamiky, solidního výkonu a nízké spotřeby. Přeplňované tříválcové motory TSI jsou zcela . Vyberte si co potřebujete z 4aktuálních inzerátů v kategorii Motory a převodovky bazar: Škoda Fabia. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte .

Od začátku produkce modelu nabízený čtyřválec 1. Nový motor i přes zmenšený . Fabia dostala v rámci modelové péče motor 1. Fabia nabídne hned devět motorů , silnější benzinové agregáty budou volitelně tříválcové, nebo čtyřválcové. Dobrý den, asi před měsícem jsem naboural svoji Fabii HTP, naštěstí byla dobře pojištěná a vše se rychle opravilo, ale dostal jsem nabídku na Fabii. Nevím ale, jakou koupit motorizaci.


DotazDobrý den,rozhoduji se mezi koupí Fábie první generace a to ve. Poslední čtyřválec, oblíbený benzinový turbomotor 1.

pátek 12. dubna 2019

Jak zvýšit alkalitu vody v bazénu

Zakalená zelená voda posts 19. Snížování PH u vody s vysokou alkalitou posts 16. Potřebné množství vypočítejte podle objemu svého bazénu. Hodnota celkové alkality udává, kolik bazických látek je rozpuštěno ve vodě.


H ovlivňuje funkci úpraven vody , životnost bazénu , rozvodů a má vliv i na. Jak zvýšit pH - dávkování hydroxidu sodného, uhličitanu sodného, .

Jednoduše nalijete do kbelíku litrů vody z bazénu a změříte pH,. Pro kvalitní fungování bazénu je důležité udržovat správnou hodnotu pH. Alkalita Plus se zvýší celková alkalita , ale příliš se . Má-li voda alkalitu vysokou, má tendenci se vracet k původnímu vyššímu pH, i přes.


Zásaditá látka zvyšující pH uvolněný vodíkový kationt přijme a tím pH zvýší. Jak se o bazén pravidelně starat, aby voda v něm byla průzračně čistá. Ke zvýšení celkové alkality , použijte přípravek na zvýšení alkality. Je důležité si uvědomit, že při odpařování vody z bazénu se voda stává tvrdší.


Takto nízké pH je velmi nepříznivé pro všechny kovové části bazénu a proto se v praxi tato metoda příliš.

Přípravek na zvýšení alkality bazénové vody. Připravek pro zvýšení alkality vody.

čtvrtek 11. dubna 2019

Největší solární elektrárna na světě

Mnozí v nich vidí budoucnost světové energetiky, . Sluneční elektrárna vyrábí energii pro více než sto . Plovoucí solární elektrárna , kterou v Číně postavila společnost Sungrow, byla úspěšně napojena na síť Huinan. Tato obří MW elektrárna se . Výstavbu největší fotovoltaické elektrárny chystá společnost Solar Reserve v americkém státě Nevada.

Bude využívat solárně-termální technologii má stát pět. Jen několik kilometrů jižně od Las Vegas se v Mohavské poušti nachází největší solární elektrárna na světě se jménem Ivanpah. Oficiálně se otevřela v roce . V Mohavské poušti v Kalifornii, v údolí Ivanpah, zahájila činnost nová nejvýkonnější solární termální elektrárna na světě.


Fotovoltaika je žhavým tématem nejen v České republice, ale i ve světě. Jaké největší solární elektrárny na světě existují? V poušti Mohava, nedaleko Las Vegas, vznikla z projektu BrightSource Energy největší solární elektrárna na světě.


Ve světe však nalezneme daleko větší.

Jaké jsou největší FVE elektrárny. Využít k tomu chce technologií vyvinutých ve Francii a hodlá dokonce vytvořit největší solární plovoucí elektrárnu na světě.

středa 10. dubna 2019

Systémová deska s kročejovou izolací

Horní strana desky REHAU Varionova s kročejovou izolací 30- Horní strana . Izolační polystyren se skládá ze dvou vrstev. Skořepina odolná proti vniknutí vlhkosti z potěru. Tvarovaná systémová izolační deska z pěnového polystyrenu, která je opatřena.


Kombinovaná tepelná a kročejová izolace z EPS s vrstvou odolné . To, že je systémová deska STYRODESKA nejpoužívanější je díky její ceně, která je.

Děláme také tepelné a kročejové izolace a podlahové topení - elektrické i teplovodní. Celková tloušťka STYRODESKY je mm, z toho mm izolace. TECHNICKÉ PARAMETRY: Šířka: 7mm Délka: . B modul - rozteč mm výška izolace mm.


Kompletní systém podlahového vytápění, zajistí úsporu energie a dodá vám tepelnou pohodu do vašeho domu se zárukou let. Systém TOPTHERM nabízí několik variant systémových desek , které řeší. Možnost použít různé systémy uchycení trubek v podlaze ( systémová deska , lišta, sponky …).


PE vrstvou pro účinný kročejový útlum.

Systém pokládky se systémovou deskou Varionova je doplněn následujícími komponenty: systémová deska Varionova 30-s tepelnou a kročejovou izolací.

Kotel h418 manual

Přiváděné množství sekundárního vzduchu je u kotlů H41 H4nastavitelné. U kotlů H42 H4je sekundární vzduch pevně nastaven a nelze s ním . Stínící plech (jen u H41 H4). Pokud měníte starý dobrý kotel H4za v současné době vyráběný.


Výrobce dodává nyní kotle s příliš velkými otvory v pohyblivém . Použití termostatického ventilu ve stavajicim otopnem.

Topení s OPOP H 412V posts 25. Další výsledky z webu forum. Archiv Podobné OPOP spol. Zašovská 75 Valašské Meziříčí Tel. TEPLOVODNÍ KOTEL H 41 H 4, H 42 H 4Obsah A) Technický popis B) Hlavní rozměry.


Mám kotel OPOP H4u kterého se sekundární vzduch seřizuje velikostí štěrbiny mezi roštem. Napište více a zdělte, kde je manual od toho vašeho na net-u. Zapojení kotle se zabezpečovacím zařízením proti přetopení.

Ocelový teplovodní kotel řady H4xx EKO-U je svou konstrukcí a povrchovou úpravou určen . Ekologické kotle na pelety, peletky, ocelové, litinové kotle a kamna OPOP. Prosím za prominutí, tohle tema asi moc nepatří mezi motorkářské, ale protože jsem motorkář, tak prosím o radu. Pár roků doma topím tímto . Návod na Opop h4ke stažení zdarma.

úterý 9. dubna 2019

Rozdělovač concept

Pod označením CONCEPT najdete v naší nabídce produkty, jež pro vás vy-. Rozdělovač plamene středního hořáku PDV-. Rozměr - rozdělovač : 28 . Směšovací rozdělovač s průtokoměry pro podlahové vytápění do nízkoteplotních systémů, kompletní sestava, elektronické čerpadlo Grundfos max.


CONCEPT rozdělovač s mísením a elektronickým čerpadlem, okruhů - bez by pasu.

Sestava rozdělovače složená z: - vstupní rozdělovač se vývody, . Internetový obcho dovoz pre celé Slovensko - Nemecký nerezový rozdeľovač pre podlahové kúrenie, podlahovku. Určený pre potrubia plastohlinikové, . ROZDĚLOVAČ PODLAHOVÉHO VYTÁPĚNÍ CONCEPT RPT04–VČ. Jakou teplotu mám mít nastavenou na termochlavici před rozdělovačem podlahového topení(typ rozdělovače concept Série RPT10) a jakou . Willy skříň pro rozdělovače podomítková.


Dostupnost: Skladem (ks ks). Internetový prodej, celou Českou Republiku - Nerezové rozdělovače pro podlahové topení, prvý rozdělovač z výlučně nerezové oceli, nejprodávanější .

BM Sestavený rozdělovač s výstupy ¾ Euroconus Art . Zadní panely jsou součástí dobré organizace a pořádku na pracovišti. Jedná se o účinné rozdělovače prostoru a současně umožňují praktické ukládání nás.

pondělí 8. dubna 2019

Laserový teploměr lékařský

OVĚŘENÝ LÉKAŘSKÝ TEPLOMĚR BC-Bezdotykový lékařský teploměr. Teploměr lékařský digitální, odolný proti vodě. Digitální lékařský teploměr pro rychlé měření teploty.


První bezkontaktní,nejmodernější a nejbezpečnější klinicky používaný a ověřený teploměr na světě. Poskytuje okamžité a přesné digitální znázornění teploty .

Zahrnuli jsme do něj šestnáct lékařských teploměrů – digitální, bezrtuťové, ušní a čelní, teploměr v dudlíku i jednoduchou rychloběžku. Pryč je doba, kdy jsme teploměrem rozuměli automaticky ten klasický rtuťový. Vždy zaznamenat a lékaře informovat, kde byla teplota měřena . Měřený objekt musí být pro infračervený teploměr opticky (infračerveně opticky).


Profesionální infračervený teploměr je schopen přesně rozeznat teplotu různých povrchů měřením infračerveného záření vysílaného ze zaměřeného povrchu. Infračervené teploměry jsou často vybaveny laserovým zaměřovačem, který . Bezdotykový infračervený lékařský teploměr změří během několika vteřin tělesnou teplotu na čele, teplotu předmětu a pokojovou teplotu.

Pyrometry jsou bezdotykové teploměry , které určují teplotu měřeného tělesa z.

Jednotky elektřiny

Na elektroměru, který má každá domácnost, se totiž spotřeba elektřiny měří právě v těchto jednotkách. Proto jsou také ceny za elektrickou . Kilowatthodina (kWh) a megawatthodina (MWh) jsou energetické jednotky , v nichž se. Ceníkům elektřiny a plynu nyní porozumíte dříve, než vaše domácnost. Ohmův zákon můžeme psát třemi způsoby: I .

Jednotka kWh (kilowatthodina) je hlavním ukazatelem při prezentaci ceny. P je stálý elektrický příkon spotřebiče. Kromě jednotky joule se pro elektrickou energii v praxi používá jednotka kilowatthodina, zkratka kWh: kWh = MJ. Stránky v kategórii „ Jednotky pre elektrinu a magnetizmus“.


V tejto kategórii sa nachádza stránok z celkom. V tomto smyslu se pak hovoří o výrobě, distribuci a spotřebě elektřiny , o obchodu s. Elektrická energie včetně ztrát dodávaná do obvodu za jednotku času se .

Značky fyzikálních veličin i jejich jednotek jsou mezinárodně sjednoceny a. Základní veličiny SI a odpovídající jednotky. Online kalkulačka provádí převody jednotek energie. Náš web vám umožní snadný a rychlý výpočet. Nejčastější převody jednotek elektrického proudu. Připojení takto malých jednotek (kWe) do sítě je realizováno přes ampérový jistič (5) k síti o napětí 2V.


čtvrtek 4. dubna 2019

Plynaři most

Instalace plynu a plynařské práce v Mostu a okolí. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Intermont, Opatrný, s. Most , Litvínov, Lom, Horní Jiřetín, Bečov, Obrnice, Zlatníky, Havraň, Chomutov, Jirkov, Hora Svaté Kateřiny, Nová Ves v Horách, Meziboří, Osek, Bílina, Braňany,. Plynaři - Most , Chomutov, Litvínov, Bílina, Jirkov a okolí.


Instalatéři a topenáři - Most , Chomutov, Litvínov, Bílina, Jirkov a okolí.

MTservis - Michal Tomko,instalatér Most, plynař Most , hodinový manžel Most. Provádíme veškeré instalatérské, topenářské a plynařské práce - montáže, rekonstrukce, . Montáže, prodej, opravy a revize plynových spotřebičů, vodoinstalací a domovních plynovodů. Montáž plynových přípojek, kotelen a ústředního . Archiv Poptáváte služby instalatéra?


Instalatérské práce v Mostě, montáž plynových zařízení, plynař. Pekař a cukrář Most - vyberte si ve spolehlivém seznamu firem a služeb, hodnocených zákazníky - průvodce pekařem a cukrářem v Mostě.

Plynaři Most , kteří provádějí v Mostě a okolí montáže a servis plynových zařízení, doporučují naše služby Revize plynových zařízení Most a Servisní prohlídky .

Nátěr dřeva motorovým olejem

Rady pro výběr dřeva jsou asi sice dobré, ale někdy může být hlavním důvodem pro. Jak můžete v jedné větě doporučit nátěr vyjetým olejem a poté hovořit o . Dřevěný plot - ekologický a levný nátěr ? Zobrazit téma - co s vyjetým olejem? Olej krásně VYSCHL, do dřeva se ´´zažral´´ na tolik, že pouze trošku špiní při . Uvažuji, jak dřevo zakonzervovat, aby ho koníci nesežrali a mělo celkově delší životnost. Jak zlikvidovat nátěr vyjetého motorového oleje z chatky.


Tam, dřevo nenatřou, tak sice dřevo zešedne, z oškliví, ale vydrží skoro stejně tak dlouho než natírané. Nátěr vydržel do jara a potom při nástupu teplejšího počasí,popraskal. Dnešní materiály - oleje - dokážou dřevo impregnovat, chrání jej před . A natírat vyjetým olejem může opravdu jen barbar, však si to dýchejte ty. Máte prosím někdo zkušenosti s nátěrem plotu vyjetým motorovým olejem ? Karbolin nebo vyjetý motorový olej byly v minulosti poměrně oblíbené! Důležitý totiž není jen pohle jak dlouho nám dřevo nátěr ochrání, ale . Potřebuji to jako ochranu dřeva.


Bylo krásně teplo a sluníčko svítilo a ojej se do dřeva krásně nasál. Měla jsem to tak roky a teď jsem tento nátěr olejem po létech znova obnovila, už spíš jen z. Nemůže se za natírání vyjetým motorovým olejem platit pokuta nebo tak? Dřevo napuštěné olejem má svým způsobem výjimečné vlastnosti.

středa 3. dubna 2019

Interiérový design

Dokonalosti není dosaženo tehdy, když už není co přidat, ale tehdy, když už nemůžete nic odebrat. Mým cílem nyní je profesionálně přispět ke zhmotnění Vaší představy a vytvořit tak interiér, který Vás . Interiérovému designu se věnuji intenzivně již několik let. Naším posláním je výjimečný interiérový design a návrhy interiérů.


Našim cílem je vytvoření harmonického, funkčního a nadčasového bydlení.

Nabízíme komplexní služby v oblasti navrhování interiérů. Návrhy a design interiérů Praha. Zařídíme interier s velkým citem, pro vaše potřeby. Rádi experimentujeme a přinášíme originální řešení a nebo se.


Kristýna Jandíková, xtina design, interiérový designer ,bytový návrhář, poradenství a návrhy v oblasti bytového designu, architektura interiérů. Hedvika Novotná - interiérový designer ,poradenství a návrhy v oblasti bytového designu,architektura interiérů,nábytek na míru,realizace na klíč. Gabriela Goldová - návrhy interiérů, interiérový design , design interiérů, bytový architekt.

úterý 2. dubna 2019

Kamna na uhlí bazar

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů kamna na tuhá paliva. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Zkuste štěstí v aukci nebo Kup. Krbová kamna BLIST B-VÝKON 8kW. Sporák na uhlí , brikety nebo dřevo, dva tály, plechový poklop, bílý, šířka 40cm, výška .

Kamna na tuhá paliva výšky cm. Italská litinová jednoplášťová krbová kamna. Zde naleznete inzeráty s tématikou kamna na tuhá paliva. Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky kamna na tuhá paliva , pro změnu . ABX Kachlový sporák velký na uhlí a dřevo, levý, zelená Kachlová kamna určená na. Bazar pro dům a zahradu, nabídne možnost prodat vše pro bazény, úpravy zahrad a. F 6KAMINO Classic,6kW,zv.


Bazar a inzerce - Kotle, kamna , Dům, dílna, zahrada.

Revize kotlů tuhá paliva Olomoucko Šternberk Uničo: Provádím Povinné revize - kontroly kotlů Šternberk. Kotel na tuhá paliva s ručním přikládáním - DOR F 1 KW. Nabízíme Vám použitá kamna za velmi výhodné ceny. Prodám nový kotel KLIMOSZ Combi B se zárukou. Jedná se o kamna , ve kterých bylo zatopeno pouze na výstavě.


Jsou ve 1 funkčním stavu s .

pondělí 1. dubna 2019

Kovářské uhlí antracit

Kovářské uhlí - antracit 25kg. ANTRACIT - nejkvalitnější kovářské uhlí na trhu za cenu klasického kovářského uhlí. Uhlí se dá koupit pod názvem kovářské uhlí , balené v pytlích.


Je dobře spékavé, ale podle charakteristického zápachu oxidu siřičitého. Jako palivo pro kovářskou výheň se používá kvalitní černé uhlí s nízkým . Kvalitní balené kovářské uhlí vhodné pro kovářské řemeslo.

Pytlovaný antracit z produkce Ridepal společnosti Ridera. Antracit , kovářské uhlí – balený antracit pro kováře. Jde o kvalitní antracit vhodný pro kováře. Pytlované uhlí vyniká vysokým obsahem uhlíku, minimálním . Na koksu jsem nikdy nedělal,ale přišlo mi,že se ten antracit chová právě jako koks. Nevíte ze kterého dřeva je nejlepší dřevěné uhlí pro kovářské účely?


Dodáváme bílinské (ledvické) uhlí , mostecké uhlí , sokolovské uhlí , německé hnědouhelné brikety Heizprofi (Union) a Rekor antracit , černé uhlí OK kovářské. Prodej tuhých paliv - uhlí, koks, brikety, kovářské uhlí , antracit , pelety, palivové dřevo. Skládání pasovým dopravníkem.

Dodavatel, Odběrná místa, Hnědé uhlí , Černé uhlí , Koks, kovářské uhlí , antracit , Aktuali- zováno.

Oblíbené příspěvky