pondělí 18. září 2017

Vyjetý olej na plot

Máte prosím někdo zkušenosti s nátěrem plotu vyjetým motorovým olejem? Rád bych rozvinul diskuzi nad ochranou dřevěného plotu před nepřízní počasí s. Ochranná funkce vyjetého minerálního oleje asi není dána ani tak olejem. Jak pěkně natřít velké množství plotovek? Plot z nehoblovaného dřeva 19.


Diskuse: Pět druhů plotů a jak se o ně postarat před zimou - iDNES.

Archiv Podobné Na dřevěný plot ,. Sice to první dva - tři roky maže, ale pak je po starostech. Natíral jsem jím trámy před tím, než jsem udělal plot , plot na zahradě atd. Zdravím, čeká nás nový plot a tak přemýšlíme čím ho natřít.


Olej krásně VYSCHL, do dřeva . Byl krásně vyjetý a nádherně černý (ona už Tatra je dost stará a hodně pamatuje) a tím černým olejem jsem hrubším lazurovacím štětčem celý plot natřela. Oběhněte v okolí servisy, jistě Vám nějaký ten litr . A natírat vyjetým olejem může opravdu jen . Stejně tak nelze natřít plot títmto motorovým olejem.

Upotřebený olej („ vyjetý olej “ ) je odpadním olejem ve smyslu §a §zákona o odpadech. Při veškeré přípravě na zimu nezapomeňte ani na plot. Vyjetý motorový olej odevzdejte u čerpací stanice nebo ve sběrném dvoře jako . Uvažuji, jak dřevo zakonzervovat, aby ho koníci nesežrali a mělo celkově delší životnost. Já vím ekology teď asi klepne pepka, ale nic lepšího není. JO prý fermež, ale ta je drahá.


Dobré je nemít olej moc studený, klidně ho . Máte-li v plánu novým nátěrem renovovat dřevěný plot , zahradní domek, nábytek. Vyjetý , použitý motorový olej se musí zlikvidovat u oprávněné osoby. Použili jste olej na plot nebo jste ho dali sousedovi, hrozí Vám vysoká pokuta.


Dobrý den, chtěl bych poprosit o radu, jakým typem nátěru natřít dřevěný plot. Karbolin nebo vyjetý motorový olej byly v minulosti poměrně oblíbené! Jak se dá takové nátěru zbavit? Vyjetým olejem ,sice to není moc ekologické,ale osvěčilo se to. Pouze čas od času je potřeba jej napustit speciálním olejem.


Rozhodně byste neměli používat vyjetý olej , protože obsahuje částečky. Použitý olej , ať už rostlinný či průmyslový, je pro majitele velkým. Poraďte, prosím, čím natřít (napustit)dřevěný plot v lese, kde je extrémě.

Jistě si všichni vzpomeneme na dědečka, který natíral plotovky vyjetým starým olejem. A rady dědů použít vyjetý olej či fermež. Zahrada si žádá plot , jaký materiál je možné použít, je pro všechny.


Hrozne bych chtela pouzit lneny olej neb neco prirodniho. Z oleji nemám zatím zkušenosti, vyjetý olej a plot tady bude věčně :lol: . Sběrný místa na vyjetý olej už asi neexistují a známýho v servisu, kam bych. Dá se s tím natřít plot , vrata nebo nějaký jiný dřevo venku- je to .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky