úterý 4. června 2019

Okenní větrací klapky

Možnost manuálního uzavření okenní štěrbiny umožňuje zamezit přístupu. Poloha klapky určuje množství přiváděného vzduchu, který vstupuje do bytu. Máte problémy s rosením oken , plísněmi, zamlžováním oken a další? Máme pro Vás skvělé řešení.


Větrací klapky Aereco a navíc Vám ještě seřídíme okna. Okenní větrací klapka Regel-Air.

Všeobecně je v dnešní době větrání pro uživatele bytů příliš náročné. Zima, vlivy počasí, hluk a požadavek na bezpečnost jsou . Zde předehřaný vzduch stoupá do horní části oken a přes větrací drážky . Modernizace spočívá v tom, že do proudu vzduchu byla umístěna . Funkční větrání bytů je nutným předpokladem pro zdravé vnitřní klima a pro zamezení nadměrné vzdušné vlhkosti. Bydlíte v modernizovaném domě, či bytě s plynovými spotřebiči a součástí rekonstrukce byla i výměna oken ? Pak dejte pozor na správný . Princip větrání okenním rámem a křídlem je chráněn evropským patentem. Množství procházejícího vzduchu pak regulijí větrací klapky , které jsou vsazeny .

Tak je možné udržet relativní vlhkost v místnostech pod kritickou mezí. Nekontrolované větrání otevřenými okny je sice nejúčinnější, ale v období od. Mezi novinky patři okenní ventilace Renson THM a nadokenní ventilace . Nová okna a domácnost na plyn? Dozvěděla jsem se o možnosti namontovat do oken větrací klapky , které by měly zlepšit cirkulaci vzduchu a při tom by jimi neprofukovalo. V případě oken GEALAN lze ke splnění těchto požadavků namontovat větrací klapku GECCO.


Tato klapka umožňuje průběžnou výměnu vzduchu v . Lepší možnost nabízejí větrací klapky , které jsou schopné uzavřít průduch . Princip: Vzduch proudí přerušeným těsněním do prostoru mezi . Ventilační klapka je systém dodatečného automatického větrání , který se montuje do rámu okna. Automatický systém větrání pro plastové okenní systémy s AD těsněním s možností dodatečné montáže na již zabudované okna. Všechny profily GEALAN jsou kompatibilní s nově vyvinutou větrací klapkou. Systém s názvem GECCO může být použit nejen na již zabudovaná stávající . Prvotřídní okenní ventilátor s modulární konstrukcí: rozmanitost také pro náročná fasádní řešení. Na rámu upevněná klapka působí jako ventil, který umožňuje.


Funguje na způsob mikroventilace, kterou. Větrací systém umožňuje citlivé větrání, bez tepelných ztrát. Větrání u systému Regel-Air je zajištěno pomocí větrací klapky o šířce 1mm.

Systém Gecco Prodej plastových a hliníkových oken a dveří. Systém GECCO ( GEalan Clima Control) je malá inteligentní větrací klapka která řízeně vpouští . Vedle již zmíněných primitivních větracích štěrbin a klapek jsou na. Nyní někteří výrobci oken osazují kuchyňská okna samoregulační větrací. Tyto odvětrávací systémy integrované do Schüco oken mají atraktivní vzhled a. Jejich ventilační klapky jsou 82vybaveny různým protizávažím, které reguluje . GECCO je umístěn v horním okraji okenního křídla a je viditelná při pohledu z. Představujeme Vám automatické větrání pomocí větrací klapky GECCO od firmy GEALAN.


Lze integrovat do již zabudovaných plastových oken. Skryté panty pro Vás znamenají mnohem jednodušší údržbu oken , vzhled okna. Vnitřní část , perforovaná x 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky