úterý 14. května 2019

Plynový hořák

Tento miniaturní plynový hořák koncentruje plamen tak, že dosahuje teploty 700° C. Je možno jej doplnit běžným plynem do zapalovačů. Grily a příslušenství, plynové vařiče, nářadí pro instalatéry, litinové nádobí, paella. Ruční plynové hořáky slouží pro rychlý a snadný ohřev, tavení i zapalování. Hodí se pro široké spektrum využití, například zapalování svíček, smršťování bužírek .

Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů plynový hořák. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Plynový vařič - Outdoor set 2. Pro připojení nebo 33kg. Je možné jej doplnit běžným plynem do zapalovačů.


Hořák je s rukojetí a koncovkou pro připojení hadice, dále obsahuje uzavírací. Vysoce výkonný a lehký hořák se zvláště silnými a proti větru chráněnými plameny.

Ideální pro vysoušení, pokládání bitumenové fólie, . Hořák plynový na PB, 58kW, 9mm s hadicí m. Stavební hořáky jsou určeny pro izolatérské a asfaltérské práce ve stavebnictví a pro ohřevy většího rozsahu. PB hořák o průměru mm, výkon kW, ideální pro pokrývačské a asfaltovací pr. Jako zdroj energie používá zemní plyn, propan, butan, či jejich směs zvanou LPG nebo jiný hořlavý plyn. Používá se také na zapalování ohnů v krbech, . Prvotřídní plynový hořák pro komfortní a bezpečnou přípravu masového, sýrového a čokoládového fondue v soupravě Fondue SIESTA pro osob. Vážený zákazníku, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup miniaturního plynového hořáku.


Praktický plynový pájecí hořák se samozapalováním a turboplamenem pro rychlé měkké pájení a nízkou spotřebu plynu. Tak se vyrábí vánoční ozdoby. Pájecí souprava kW Meva má široké využití od spojování měděných trubek až po gastronomii.


Piezo zapalování ulehčuje práci . Standardně dodáváme plynové hořáky o výkonu 7. Monoblokový plynový hořák s jednostupňovou, dvoustupňovou nebo plynulou regulací. Prohlédněte si cenové nabídky na Küchenprofi Profi plynový hořák od obchodů na Zboží. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, .

Změny od října: Pošta, důchody, plyn i platby v obchodě. Nízkotlaké ejekční hořáky , nazývané také atmosférické hořáky , jsou součástí převážné většiny domácích plynových spotřebičů, ale používají se . Miniaturní plynový hořáček vhodný pro jakoukoli práci od nahřívání, smršťování až po pájení měkkých pájek. Plamen dosahuje teploty až 700°C. Kompaktní horkovzdušný hořák s integrovaným piezo zapalovačem a regulací plamene se hodí pro použití při . Samostatný vestavný plynový hořák - plynový vařič NAPOLEON je určený k zabudování např vedle vestavného grilu jako doplňkový vařič pro ohřívání omáček, . Automatický plynový hořák do krbu stávajícího krbu.


PLYNOVÝ HOŘÁK FOKUS ŠÍŘKA 1CM. Datum výroby: Záznamy opravny: Datum prodeje, razítko, podpis: ZÁRUČNÍ LIST. Tento plynový hořák překvapí svým dlouhým ostrým plamenem, který je plynule nastavitelný. Integrovaný piezoelektrický zapalovač.


Vysoká teplota plamene je . Novinkou v naší nabídce je plynový hořák s mnohostranným využitím. Velký hořák: výkon PB -1. Vhodné na pokrývačské práce, opravu asfaltu a ničení plevele. Univerzální plynový hořák TRIO.


Vypaluje Pomocí vysoké teploty trvale zničí strukturu rostlinné buňky. Zapaluje Praktický podpalovač grilů, krbů a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky