čtvrtek 30. května 2019

Retro litinové radiátory

Společnost VIADRUS vyrábí litinové radiátory jak v klasickém, tak i moderním. Pro rustikální retro styl interiéry. TERMA Retro - z velké anglické tradice koupelnových žebříků přichází inspirace. PMH Retro - radiátor, který má využití v každém interiéru.


Jako se vrací starý dřevěný nábytek, vzrůstá obliba litinových radiátorů.

Jejich bytelnost, vzhled a kvalita se prosazují. VIADRUS, jeden z nejstarších českých výrobců v oboru topenářství, je, mimo jiné, specialistou v produkci litinových radiátorů. Retro radiátory Bohemia R umožňují řešení vytápění stylových interiérů . Retro litinové radiátory díky kvalitě materiálu a zpracování mají výjimečnou kvalitu vytápění.


Historický design dodává radiátorům eleganci a možnost je použít . Přednosti: - prakticky neomezená životnost - nestárnoucí retro design . Design na míru pro nejrůznější prostory, tepelná úspora a dlouhá trvanlivost, to jsou hlavní výhody litinových radiátorů , které se nyní opět vrací . ATOL se vyznačují vzhledem „ retro “ litinových radiátorů.

Díky praktickým oblým tvarům snižují riziko úrazů, a elegantnímu designu jsou často . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů litinové radiátory. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Radiátory různých typů, velikostí a barev. Výrobci litinových radiátorů vyrábí modernizované i designové litinové radiátory. Retro litinový radiátor Designový litinový radiátor.


Fleurielle Nízký litinový retro radiátor Fleurielle umožňuje použití především tam, kde je kladen nárok na nízkou stavební výšku, dostatečný tepelný výkon a . Oproti svým starým litinovým předchůdcům ušetří dnešní radiátory až výdajů za energii – jsou menší, spotřebují méně ohřívané vody, ale . Tento typ radiátoru je díky standardizované rozměrové řadě bez problémů použitelný na. Připojovací sada RETRO BOHEMIA Antracyt pro litinové radiátory v Příslušenství radiátorů na Kotly. Starobylé tmavé litinové , patinované ze začátku 20.


Není divu, že se k nim výrobci vracejí: . Ve spolupráci s architekty se nám podařilo díky vhodně vybraným rozměrům a povrchovým barvám zkombinovat retro litinové radiátory Biaxo, . Co se týká životnosti, jsou téměř nezničitelné. Díky tomu je možné se setkat s historickými radiátory , které jsou v . Staré dobré litinové radiátory s velkým obsahem vody mohou s .

Litinový retro radiátor Biaxo. Nový styl úpravy radiátorových těles – litinových radiátorů se vrací k . V této kategorii se momentálně nenabízejí žádné litinové radiátory za zvýhodněnou cenu Aktuální nabídku litinových retro radiátorů Laurens můžete. Prodáváme i vyrábíme koupelnové, designové, litinové retro radiátory a trubkové radiátory značky Laurens.


Industriální styl radiátorů RETRO REVOLUTION je oblíben zejména architekty a. Prodám starší litinový radiátor , plně funkční, žeber. Kontaktujte nás telefonicky, e-mailem, nebo nejlépe osobní návštěvou v našem koupelnovém studiu v Praze, kde máme vystavené . BOHEMIA - retro radiátory umožňují řešení vytápění stylových interiérů klasickým, dlouhodobě ověřeným materiálem v nestárnoucím retro designu. Pozor, nyní jsou na trhu i velmi výkonné litinové radiátory Laurens inspirované retro stylem, které mohou být zajímavým a funkčním doplňkem s vysokým . V posledních letech se zvyšuje zájem o designové a retro radiátory. Zejména litinové a industriální retro radiátory jsou velmi oblíbeným prvkem .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky