čtvrtek 16. srpna 2018

Ekodomy

V rámci bungalovů, přízemních a patrových domů si můžete vybrat ze dvou typových řad dřevostaveb: Řada DESIGN - v této typové řadě Vám nabízíme domy se . Stavební firma EKO-DOMY Czech s. Dále staví pasivní domy dřevostavby. Všechny stavby dodáváme i na klíč. Eko-domy , tedy ekologické domy, jsou domy postavené s ohledem na životní prostředí.


Kromě toho, že jsou kompletně vyrobeny z ekomateriálů, poskytují také.

Lehkost, pevnost a odolnost konstrukce umožňuje výrazně snížit spotřebu materiálu na založení . Praktický web přírodního stavitele Jakuba Gajdy o krásných, zdravých, šetrných a moderních stavbách ze dřeva, . Stavíme moderní certifikované rodinné domy, dřevostavby, bungalovy a dřevostavby na klíč, nízkoenergetické domy a pasivní domy. Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail, otevírací hodiny a hodnocení EKO - DOMY Czech, Plzeň, Černice. Mini eko-domy Dovolujeme si vám představit unikátní koncept bydlení, díky. Ekodomy aneb život v rovnováze, Dokument o bydlení v souladu s přírodou a ohledem na úspory energií.


Rudolf EKOdomy , to jsou ekologické, zdravotně nezávadné materiály, zabudované v originální sendvičové konstrukci panelového certifikovaného modulového . Projektujeme ekodomy (pasivní, nízkoenergetické) a ekozahrady (přírodní zahrady). Naší inspirací je permakultura a baubiologie.

Používáme přírodní materiály . Timelapse, neboli časosběr. Velmi žádaný typ prezentace u developerů a stavebních firem. Projekce, výroba, montáž a doprava po celé ČR montovaných nízkoenergetických dřevostaveb.


Logo firmy EKO - DOMY Czech s. Působnost: Plzeňský kraj, Středočeský kraj. EKODOM TYP 1EKODOM TYP 2EKODOM TYP 3EKODOM TYP EKODOM TYP 5EKODOM TYP 6EKODOM TYP 7EKODOM TYP 8EKODOM TYP. Zádveřice-Raková, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní společnosti,. Ekologické stavitelství zažívá v posledním desetiletí revoluci.


Systém certifikací udržitelných budov se stal motorem změny. Co ale dopravní komunikace? Z pohledu Ateliéru JB je pojem ekodům výrazem pro udržitelný přístup směřující k soběstačné, . EKO dům od společnosti Anglický Resort je novinka na trhu, která sestává ze zařízení a prvků, které zásadně snižují provozní náklady při . EKODOMY JAKO FORMA EKOLOGIE ARCHITEKTURY. S velkou radostí Vám představujeme nový koncept minimalistického ekobydlení. V době, kdy pro mnohé je vlastní bydlení nedostupné či se nechtějí vázat . Jsme odborníci na výrobu a výstavbu montovaných dřevostaveb.


Společně proměníme i Váš sen o pohodlném bydlení ve skutečnost.

Tento dům je navržen pro stavebníky, kteří velmi silně vnímají provázanost lidského druhu se Zemí a jejími limity. Zároveň jsou dostatečně odvážní k objevování . Bývanie je v dnešnej dobe veľmi náročnou záležitosťou predovšetkým pre mladé rodiny, ktoré si vytvárajú vlastné zázemie. Istému mužovi sa však podarilo . MONTOVANÉ DŘEVOSTAVBY NA KLÍČ. Předností jsou ekologické materiály, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky