úterý 14. srpna 2018

Zateplení new therm

Zateplovací systém NEW - THERM je unikátní zateplovací systém nové generace. Podstatou zateplovacího systému NEW - THERM jsou polyuretanové izolační . Prodyšné zateplení vašeho domu, které odbourá plísně v interiéru a váš dům bude dýchat. Podívejte se na výhody a nadčasové přednosti tohoto špičkového . NEW THERM PAROPROPUSTNÝ ZATEPLOVACÍ SYSTÉM.

Díky svým tepelně izolačním vlastnostem se . TPD PUR desky PUR panely - unikátní izolační desky s téměř dvakrát vyšší izolační schopnosti než běžné izolace z polystyrenu nebo minerální vlny. Fasádní zateplovací systém New Therm má vynikající izolační vlastnosti a díky své prodyšnosti zaručuje zdravější vnitřní klima. Difúzně otevřený zateplovací systém s izolantem z PUR pěny. Paropropustné zateplení NEW-THERM. Hledáte poloviční tloušťku izolantu oproti polystyrenu?


Vnější kontaktní tepelně izolační systém na bázi tvrdých polyuretanových stavebních desek. Systém NEW - THERM dovede propouštět vodní páru, čímž zajišťuje dýchání.

Zateplení systémem NEW - THERM NOVINKA. Vlastníme certifikát pro zateplení fasád systémem NewTherm. VÝHODY SYSTÉMU NEW - THERM. Vynikající tepelně izolační vlastnosti ve srovnání s běžnými izolanty. Při porovnání tloušťky iuzolantu s polystyrénem o  . Vyplatí se použít tento zateplovací systém na novostavbu z bloku porotherm eko plus?


Co by jste použili minetální vatu, new therm 4cm, nebo . Jsme výhradní prodejce prodyšného fasádního zateplení značky NEW - THERM. Jedná se o zateplení v poloviční tlouště v porovnání s konvenčními izolanty. Náš fasádní systém se vyznačuje především nenasákavostí, ale zároveň paropropustností, takže je označován jako Dokonalá Fasáda. NEW therm je nový zateplovací systém, který plně nahrazuje současné . Zateplujeme budovy pomocí systému NEW - THERM.


New - Therm Polyuretanový PUR zateplovací systém fasád. Nová moderní technologie new - therm systém přišla ze Švýcarska a přinesla zcela nové možnosti zateplování objektů. Oproti klasickému zateplení je new - therm.


Difuze celého systému μ≤20.

Specializujeme se na fasády a zateplování budov. Bez kondenzace vodních par: V zateplené konstrukci nedochází ke kondenzaci. PUR desek, je NEW - THERM systém vhodný i na zateplení soklové části.


Nechcete použít přehnané tloušťky izolace? Bojíte se „zalepení“ obvodové stěny a . Díky zateplení můžete ušetřit až nákladů na vytápění za rok, což může pro. Získal totiž výhradní zastoupení pro celou jižní Moravu na zateplovací systém NEW - THERM. Navštěvoval jsem projektanty, architekty, dával . Prosím o nezávaznou nabídku ceny zateplení staršího RD ve Veselí nad Lužnicí NEW - THERM systemem s plochou . Poptávka: zateplení rodinného domu izolací New - therm , 3m Staříč - již před vámi poptával zákazník na AAApoptávka. Zkuste to také, služba je zdarma.


Pane Ali chtěl bych se Vás taky zeptat na izolaci NEW - THERM. PRVNÍ RD s touto izolací v ČR :-D. Zateplování fasád a zateplovací systémy, míchání a prodejna barev, malování interiérů Kroměříž.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky