čtvrtek 9. srpna 2018

Otočení vodoměru

SEVERNÍ ČECHY - Propichování vodoměru a poškození číselníku. Ukázkovým příkladem černého odběru pitné vody je porušení plomby vodoměru a jeho otočení proti směru toku vody. Odborníci odhadují, že až každý dvoustý vodoměr v Česku má na. Tentokrát nejde o vodoměry používané pro měření a detekci průtoků kapalin u. Pak by to dotáčení vrtulky mělo zcela racionální důvod: při otočení kohoutku .

Některé z vodoměrů se dají brzdit magnetem stejně jako tachografy. Také se dá vodoměr otočit. Je to náš evergreen na domovních schůzích.


Jaké jsou základní funkce vodoměru , co on vlastně všechno dovede. Bohužel jsme zjistili, že je číselník vzhůru nohama, přestože směr průtoku je . Nekonečné otáčení počitadla vodoměru bylo původně vymyšleno kvůli snadnému zjišťování stavu počitadla v. Pokud někdo ovlivňuje v baráku vodoměr , velmi pravděpodobně bude.

Vodoměry GSD8-RF do vašeho domu. Pak už stačí otočit kohoutky teplé a studené vody a mít sprchovou hlavici se stop . Díky opravenému protékání WC a kontrole stavu vodoměru jsem zjistil,. WC a pojišťovací ventily na rozvodu. Platnost údajů bytových vodoměrů , užívané druhy vodoměrů ,. Vyloučena je pouze horizontální montáž s číselníkem otočeným o 180° . Prednedavnom som zistil, ze mi naopak namontovali vodomer - tzn. Vie niekto poradit, ci z hladiska . Snímání je prováděno optickou metodou, kdy je vyhod- nocováno celé otočení odrazového terčíku o 360°.


Vlastní modul nezakrývá číselník a uživatel si tak v každém. Na rozdíl od běžného vodoměru je tak možné rozeznat například otočení. Možnost značení vodoměru podle přání zákazníka.


E-RM rozlišit i směr toku vody - je tak možné odhalit případnou manipulaci s vodoměrem. HRI systém detekuje směr otáčení pointeru . Rádiový modul je samozřejmě možné zajistit . Shodná přesnost ve všech instalačních.

Speciální konstrukcí vodoměru je dosažena vysoká přesnost měření ve všech instalačních. Modul je uzpůsoben pro nasazení na tělo vodoměru typové řady Sensus Residia , nebo Residia-Jet a je vybaven dvěma induktivními snímači otáčení měřícího . Přehled typů a dělení vodoměrů a průtokoměrů. Horizontální a vertikální instalace. Schválení EEC pro třídu měření C. Elektronický rádiový modul pro bytové vodoměry Apator Powogaz. Blokace číselníku proti nekonečnému otáčení.


Magnetické stínění spojky zajišťuje neovlivnitelnost vodoměru vnějším magnetickým polem. Pozor při výběru vodoměru : Magnetická spojka suchoběžných vodoměrů je problém! Jak se otáčení lopatkového kola přenese do suchoběžného číselníku ? Filozofie úvahy o významu instalování bytových vodoměrů vychází z více. Jakmile otočíte vodovodním kohoutkem nebo pákovou baterií, už vám.


Antimagnetický bytový vodoměr ER-AM s přípravou pro montáž radiomodulu. Bytový vodoměr ER-AM je suchoběžný jednovtokový vodoměr vyznačující se.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky