středa 4. července 2018

Oboustranné skenování

Dobrý den, umožnuje ADF podavač automatické oboustranné skenování. Pokud ne, jaký je nejbližšší podobný model s možností oboustranného skenování. Takže můžete stížnost smazat - aktualizoval jsem ovladače a firmware u tiskárny a automatické duplexní skenování začalo bez problémů . Při používání modelu podporujícího oboustranné skenování z podavače ADF lze . Existují dva druhy podávačů dokumentů, které jsou schopné oboustranného ( duplexního) skenování : automatický reverzní podávač dokumentů - RADF.

Zařízení používá pro skenování dokumentů z Vašich aplikací ovladač. Jsou nainstalovány dva ovladače skeneru. Viz Dostupné funkce skeneru. Duplexní ( oboustranné ) skenování (8).


Pomocí aplikace Epson Scan lze vytvořit soubor PDF s následujícími . Kompaktní, lehce přenositelný skener pro digitalizaci vašich dokumentů na cestách. DS-720D nabízí funkci oboustranného skenování na jeden průchod papíru.

Tento podavač je navíc duplexní, takže umožňuje oboustranné skenování dokumentů. Přeložte dokument na půl a vložte jej do podkladového listu pro oboustranné ( duplexní) skenování. Přední a zadní strana dokumentu budou spojeny na jednu . Podavač originálů s oboustranným skenováním na 1listů. Rozhraní tiskárny USB Maximální rychlost tisku (Aza minutu) 38.


Automatické oboustranné skenování : Ne. Díky výkonnému tisku, skenování, kopírování a faxování a. Jednocestný podavač originálů pro oboustranné skenování (kopírování) - K1. Skenovací technologie, Přední, zadní : 3-řádkový barevný CCD. Rozlišení skenování, Monochromatické: 1až.


Jednostranné i oboustranné skenování. Laminování dokumentů, fotografií a vizitek do fólie. Pro ochranu před poškozením nebo znečištěním.


Rychlé oboustrané skenování z podavače usnadní a zrychlý práci. Lze nastavit spoustu možností tisku či skenování .

Kompletní multifunkční kancelářské zařízení Lexmark X364dw vám nabízí vysoké rychlosti výstupu až str. Kopírují a skenují rychlostí stran za minutu a první stranu vytisknou do sedmi sekund. Velkokapacitní podavač, který umožňuje oboustranné skenování.


Jedno a oboustranné skenování (s možností přeskakování prázdných stránek). Plynulé podávání dokumentů nebo podávání jednotlivých listů. Tisk oboustranných dokumentů rychlostí obr. Zjistěte, jak můžete vytvořit soubor PDF přímo z papírového dokumentu pomocí skeneru a aplikace Adobe Acrobat. Oboustranné skenování při jediném průchodu.


Kč, za pořízení oboustranného výtisku (kopie) formátu A. Malý skener P-208II skenuje oboustranně pozoruhodnou rychlostí až obr. Pro zvýšení produktivity umožňuje integrovaný podavač ADF na listů . Funkce SEND a přímé skenování do e-mailu, síťové složky nebo zařízení USB zlepšují pracovní .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky