pátek 6. července 2018

Provozní řád sauny

S níže uvedeným návštěvním řádem automaticky souhlasíte při vstupu do prostor sauny. Provozní a sanitační řád je zpracován podle zákona č. Základní údaje: Provozovna: BRANO sauna. Název provozovny: Squash Sport s. U provozní doby je vyznačeno, pro koho je v danou dobu vyhrazené saunování (muži, ženy nebo společná sauna ).

Krajskou hygienickou stanicí, se sídlem v Českých Budějovicích, . Každý návštěvník je povinen dodržovat ustanovení tohoto provozního řádu a dbát. Návštěvníci jsou povinni šetřit zařízení sauny a hradit škody nebo ztráty, . Povinnosti provozovatele sauny k ochraně veřejného zdraví stanoví zákon č. PROVOZNÍ ŘÁD dle § 6c odst. Sauna je umístěna v přístavbě tělovýchovných prostor gymnázia a . Místy určenými k odkládání věcí jsou pouze skříňky v šatně.


Zařízení : Rehabilitační centrum s krytým bazénem.

Používání sauny je dovoleno pouze v provozní době s platnou vstupenkou, kterou si návštěvník zakoupí v . Děkujeme, že nám jej pomáháte udržovat tím, že dodržujete návštěvní řád. Vytvořte si webové stránky zdarma! NÁVŠTĚVNÍ ŘÁD VEŘEJNÉ SAUNY. Zároveň je zakázán vstup osobám podnapilým, zahmyzeným,.


Vstup do sauny je povolen pouze zdravým osobám. Lázeň v sauně je určena především zdravým osobám. Nechoďte do sauny s příznaky onemocnění, zejména s akutním či chronickým . Objekt Budova bazénuse saunou ve Všestarech. Tento provozní řád slouží k dodržování předpisů příslušných orgánů a . Tento řád slouží k dodržování platných předpisů a norem, ochraně.


Provoz finské sauny se řídí zvláštními pravidly, které jsou umístěny v šatně . V prostorách sauny se návštěvník pohybuje bos. V sauně je zákaz kouření a požívání alkoholických nápojů a jiných omamných látek. Při saunové lázni je nutno . Zapnutí a vypnutí sauny provádí na požádání majitel, nebo poučí pověřenou osobu.


Pravé zapínání: Nastavení teploty MAX –MIN.

Určuje podmínky bezpečného a hygienicky nezávadného provozu v prostorách s whirlpool a saunou. Chtěli bychom Vás seznámit s provozním řádem. Všechny sauny , parní lázeň, infračervená . Návštěvní řád určuje podmínky bezpečného a hygienicky nezávadného užívání Fitness Kasárna musí být všemi.


Tyto všeobecné obchodní podmínky a provozní řád jsou bez výhrad akceptovány při nákupu jednotlivého vstupného, permanentky nebo služby, které fitness . Provoz sauny je vždy v dopoledních hodinách v předem stanoveném termínu. Vážení návštěvníci Dialog sauny , seznamte se prosím s návštěvním řádem , se kterým automaticky souhlasíte při vstupu .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky