čtvrtek 12. července 2018

Zpětná klapka proti hlodavcům

Kanalizační dvouklapková zpětná klapka DuoProtect Capricorn s uzávěrem,. Tvarovky pro použití v místech, kde potřebujeme zabránit zpětnému toku odpadních vod nebo proti pronikání hlodavců. V sortimentu najdete jednoduché klapky. Snižuje riziko proniknutí hlodavci do bytu skrz kanalizační trubky.


Tím vzniká ochrana proti zpětnému vzdutí za současné propustnosti klapky při odtoku.

Zpětná klapka poskytuje ochranu proti prostupnosti hlodavců a zápachům . Možnosti rozšíření čistící otvor balík rozšíření Staufix. Nerezová klapka jako ochrana proti hlodavcům. Zpětná armatura proti vzduté vodě s klapkou z nerezové oceli a revizním čistícím krytem.


Poskytuje ochranu proti prostupnosti hlodavců a zápachům z potrubí. V takovém případě lze připojit zpětnou klapku na kanalizační potrubí. Zpětné uzávěry dokáží zabránit vni.

MIDAS KG koncová klapka DN16 s plastovým talířem, PVC TECHNICKÉ. Nabídka kanalizačních zpětných klapek pro ochranu budov proti zaplavení a vzdutí odpadních vod. Klapky mají možnost ruční aretace. Vnitřní protizápachová suchá klapka zabraňuje zpětnému proudění vodních par ( proti vzedmutí vody), korozních plynů a. Možnost použití nerezové mřížky proti hlodavcům.


Suchá klapka proti vzedmutí vody a šíření zápachu z kanalizace. Co to jsou zpětné klapky , jakou funkci plní v kanalizaci a jak se zorientovat v. Nainstalovaná klapka představuje tak velmi účinnou prevencí proti. Díky této klapce se současně nemohou z kanalizačního potrubí až k vám dostat ani hlodavci. Automatické zpětné klapky proti vzduté vodě se DVĚMA klapkami a ručním. Montáž zpětné klapky na plastové potrubí je velmi snadná, životnost velmi dlouhá a provoz téměř samočinný.


Klapka se proto dá využít také jako čisticí kus. Pořiďte si proto kvalitní protizáplavové kanalizační klapky a ukažte vodě jasný směr. Vykažte vodu i hlodavce ze svého domova.


AS-PURAIN PR-1to PR-4- dešťové filtry pro průmyslové, veřejné nebo komerční stavby. Sací koš s plovákem a jemným filtrem, zpětná klapka s nátrubkem na hadici.

Ochrana proti hlodavcům z kanalizace! Vyrábějí se také zpětné armatury. Teprve v tu chvíli mi došlo, kudy k nám hlodavec našel cestu. Jedno řešení představuje instalace kanalizační zpětné klapky. Vestavěná zpětná klapka a ochrana proti hlodavcům.


Můžete vložit i zpětnou klapku ( proti hlodavcům a zpětné vodě). Ta zpětná klapka se (snad) umísťuje pouze jedna a co nejblíže přípojce na . Vzduchovací zpětná klapka 4-mm Zpětná vzduchovací klapka na 4-mm hadičku pro akvaristiku a exteriérové vzduchovací jezírkové rozvody. Větrací mříž z ušlechtilé oceli čtvercová se svěracími pružinami a sítí proti hmyzu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky