čtvrtek 5. července 2018

Pístové kompresory

Pístové (objemové) pracovní stroje slouží ke stlačování plynů a par. Mají rozsáhlé použití ve všech průmyslových oborech. Pístové kompresory zaručují spolehlivost, hospodárnost provozu a dlouhou životnost.


Jsou vhodné pro menší průmyslové provozy a řemeslné dílny. Schéma konstrukce pístového kompresoru.

Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT. Téma: PÍSTOVÉ KOMPRESORY – účel, rozdělení. ATMOS v různém provedení zaručují spolehlivý výkon. Kvalita kompresorů je zaručena také letou zárukou, které je pouze v . Na všechny námi dodávané kompresory poskytujeme záruční a . Pístový kompresor - dosahuje se v něm změny objemu plynu přímočarým vratným pohybem pístu ve válci.


Při pohybu pístu dolů se plyn sacím ventilem nasává, . Vzduchový pístový kompresor je ideální z pohledu poměru ceny, výkonu, a životnosti kompresoru.

Výrobu stlačeného vzduchu zajišťuje pomaloběžný, robustní, litinový, . Kvalita a hospodárnost řemeslné práce a průmyslové produkce silně závisí na jakosti použitých nástrojů a strojů. Moderní pístové kompresory nabízí pro mnoho. Společnost Dent Unit nabízí pístové kompresory. Vyrábíme šroubové kompresory do různých průmyslových odvětví jako je stavebnictví.


Firmy Abac a Mark nabízej široký výběr z více než 3modelů pístových kompresorů. Kvalitativně dodáváme kompresory určené pro hobby, poloprofesionální, . Správný olej pro pístový kompresor zaručuje při předepsaných intervalech výměny dlouhou životnost pístového kompresoru. V naší nabídce naleznete 5l nebo . Vysokotlaké pístové kompresory. Správný olej zaručuje (při předepsaných intervalech výměny) dlouhou životnost pístového kompresoru.


Nabízíme kvalitní pístové kompresory. Zdrojem stlačeného vzduchu v dílnách řemeslníků a kutilů a ve výrobních firmách bývají nejčastěji kompresory. A z kompresorů jde především o ty pístové , které . Spolehlivé stroje s kterými je možno lehce manipulovat a. Automan AH společnosti Atlas Copco vám nabízí kompaktní mobilní a spolehlivé řešení v situacích, kdy postačuje .

Jsou skladné, lépe se s nimi manipuluje a dosahují zajímavých výkonnostních parametrů. Kompresory Fini jsou určeny k univerzálnímu použití. Obvyklý příkon pístových kompresorů je do.


Stacionární kompresory stojaté UniMaster – STS. Bezmazné pístové kompresory patří do skupiny kompresorů, které poskytují stlačený vzduch pro náročné aplikace. V čem jsou jejich přednosti .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky