pondělí 21. března 2016

Elektrokotel protherm 12kw

Jednoduše ovladatelný s vestavěnou ekvitermní regulací. TV v externím zásobníku (trojcestný ventil pro připojení zásobníku je součástí připojovacích sad), plynulá modulace . Minimální odběrové množství: KS. Porovnat Tisknout Doporučujeme přikoupit Odeslat e-mailem. PROTHERM Ray 12K (rejnok 12K) - závěsný elektrokotel (topení).


Použití: vytápění rodinných domů, bytů, kanceláří a provozů.

Závěsný elektrokotel kotel pro vytápění s možností propojení s externím zásobníkem teplé vody. REJ PROTHERM ELEKTROKOTEL RAY 12K 12KW kliknutím zobrazíte plný náhled. Kotel je ve výborném stavu, málo používaný, protože sloužil pouze jako náhradní zdroj topení, bez závad. Plně fuknční stav, HDO, vnitřní čerpadlo.


Nová řídící jednotka (deska). Důvod prodeje: přechod na tepelné čerpadlo. Sestava se skládá z elektrokotle Ray, externího stacionárního . Závěsné elektrokotle RAY s plynulou modulací výkonu pro vytápění s.

Dobrý den, potřebuji prosím poradit s výběrem elektrokotle. Ideální řešení pro byty, R novostavby i . Tepelna pojistka casto kotel vypina. Problematicka relatka na zakladni desce. W energetická třída D palivo: elektrická energie hmotnost: kg.


Kotel RAY 12K má výkonový rozsah 2- kW , Ray 12K je určen jen pro topení, proud. Výrobce: PROTHERM , Záruční lhůta: měsíců. Kotel PROTHERM je konstruován na provoz s otopnou.


PROTHERM hydraulická propojovací sada k elektrokotlům Ray a . Divný zvuk v celém spektru výkonu elektrokotle. V naší nabídce najdete vodiče, baterie, jističe, . Pokud máte tepelnou ztrátu kW, tak by bylo dobré se rozhodnout pro kW. RAY má plynulý modulační rozsah výkonu pro vyšší. Ray 12K závěsný elektrokotel pro vytápění s možností propojení s externím zásobníkem. Jedná se o jeden z nejoblíbenějších elektrokotlů na našem trhu.


Kotel RAY 14K má výkonový rozsah 2- kW , Ray 12K je určen jen topení, proud A. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.

Protherm Rejnok napojen na ústřední. Výkon: - kW Druh paliva: - elektřina Množství: - kus Celková cena: - 12. Kč Platnost poptávky: - jeden týden . Výrobci jako ATMOS, DAKON, JUNKERS, PROTHERM a další jsou zárukou vysoké kvality za přijatelnou. KOPŘIVA ELEKTROKOTEL DUKO kW , TYP I.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky