středa 30. března 2016

Termostat fenix therm 350

Fenix-Therm 3elektronický termostat s Fuzzy-logikou. Programovatelný digitální termostat s Fuzzy logikou. Fenix - Therm 3- jen do vyprodání zásob. Návod k instalaci zařízení FENIX THERM 350. Archiv Podlahový termostat , termostat s podlahovou sondou.


Táto technológia zahrňa testovanie termostatu a zber udajov.

FENIX - Therm 3je termostat riadený mikroprocesorom a vybavený LCD. Přepínání mezi regulací PWM . Tento výrobek byl vyřazen z nabídky - nelze dodat. Podlahové čidlo pro terrmostaty:AUBE TH132-AFFENIX- THERM 100FENIX- THERM 3. Náhradní kabelová teplotní sonda, délka 3m, odpor kΩ při 25°C, PVC plášť.


Fenix Therm 1Elektronický termostat s podlahovou sondou i prostorovým čidlem. FENIX Therm 3este un termostat regulator cu microprocesor, cu afisaj LCD. Fenix therm 3je termostat kontroliran mikroprocesorom s LCD ekranom.

Na prednjoj strani termostata nalaze se tri funkcionalne tipke i LED dioda s . Digitální programovatelný termostat pro elektrické podlahové topení. Termostat FENIX TFT, programovatelný s dotykovým displejem. The thermostat shall be placed in a location protected from sunlight. Analogový univerzální termostat - snímá teplotu prostoru i podlahy.


Univerzální termostat se snímáním teploty . Chybí: 3 podlahové čidlo k AUBE TH232-AF - Elektrické topení - maloobchod. Archiv Regulace podlahového vytápění - Digitální termostaty. Click pe poza pentru galerie. Fişa tehnică a produsului (PDF). Regulaci v každé místnosti zajišťují prostorové termostaty s podlahovou sondou.


Sie haben keine störenden Kabel an den Wänden. Pokojové termostaty Fenix : TFT fenix (nejpoužívanější pokojový termostat ). Přední část termostatu je vybavena LED diodou s dvojitou funkcí . Kabelové čidlo LT (Low Temperature) k termostatu EB- Therm 8pro snímání teplot. V každé místnosti je podlahové čidlo zalité v betonu, termostat má své.


Tak jsem chtěl ušetřit koupil od fenixe therm 3a ten se chová divně . EB- Therm 3är en mikroprocessor- styrd termostat med LCD-display.

Dis- playen är bakgrundsbelyst och lyser. Tento prostor ovládán pomocí termostatu chodby. Postupně byly začleněny tyto společnosti: Fenix s. Hoci práve termostat je najdrahší komponent celého kúrenia. TERMOSTAT EURO týdenní HUT.


V22: pokojový termostat s týdenním pro-. FlexiClic FP, topné kabely s vestavným termostatem PFP.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky