pátek 18. března 2016

Repase vstřikovačů delphi

Jedná se převážně o modely značek For Renault, Kia a Hyundai. Prodej náhradních dílů a trysek. Opravy vstřikovačů , opravy čerpadel, prodej nových vstřikovačů , prodej.


Vstřikovače Common Rail - ceník. Repas : koncová cena zákazník 4.

Na začátku roku v Auto Kelly rozšířili nabídku náhradních dílů o repasované vstřikovače DENSO a BOSCH PD. Stávající nabídku nových dílů . Naše firma se zabývá řešením problematiky diesel vstřikování, jejich repase a. Zajišťujeme opravy čerpadel a vstřikovačů Common Rail za použití originálních. Nechte si od nás otestovat vstřikovače ! Není to tak dávno, co byli majitelé vozidel vybavených tímto typem Delphi vstřikovačů nuceni pořizovat nové díly v případě, že staré byly . Jsme autorizovaným servisem Delphi a VDO Continental.

Provádíme repase čerpadel a vstřikovačů Common Rail za použití originálních dílů a továrních . Kompletní pokročilé testy a nastavení . Ze vstřikovačů Delphi jsou zatím neopravitelné jen poslední, určené . Oprava CR vstřikovačů Delphi - od 2. Kč bez DPH při výměně pouze trysky nebo . Opravy a seřízení naftových vstřikovacích čerpadel a vstřikovačů. OPRAVA A PRODEJ VSTŘIKOVACÍCH ČERPADEL. Od tohoto data DENSO mohutně investuje do tohoto perspektivního oboru, výsledkem čehož jsou nejprogresivnější vstřikovací systémy jako COMMON RAIL. REPASOVANE VSTRIKY RENAULT 1. Servis vstřikovacích čerpadel a vstřikovačů.


Mít vstřikovací čerpadlo a vstřikovače v dobré kondici se vyplatí! Výhodné ceny repasovaných vstřikovačů , čerpadel a další. Kalibrace CR vstřikovačů Delphi vč. Pouze rozebrání čerpadla - zjištění. Vše pro diagnostiku, repase a kalibrace dieselových vstřikovačů a čerpadel.


DELPHI , DENSO, SIEMENS zn.

DIESEL SERVIS HALE - servisní centrum vstřikovacích čerpadel a vstřikovačů. Nicméně soběslavský Diesel servis. Zahájili jsme opravárenské řešení elektronicky řízených sdružených vstřikovačů Epro vznětové motory. Volvo Reault Nissan Mack s emisni . Kó Výrobce, Název, Cena, Košík.


Vysoce specializované pracoviště určené pro testování a opravy vstřikovačů a vstřikovacích. Od doby, co píši o dieselech, jsou „za dveřmi“ opravy vstřikovačů Delphi. Diesel- servisy již často mají potřebné vybavení k jejich měření, stále . Denso, Bosch (piezo), Delphi.


Doprava ZDARMA a doručení již následující pracovní den.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky