pátek 18. března 2016

Hercules u 26 4čl

W - litinový kotel na tuhá paliva s regulací, pouze do vyp. W s přípravou pro chladící smyčku. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si . Hercules UECO je určen k ekologickému spalování koksu. Kotel splňuje emisní třídu od 1. Tento kotel nesplňuje emisní parametry 3. Verze pro otevřené systémy nebo zabezpečovací zařízení: ventil DBV nebo dochlazovací . Rozměry, technické parametry kotle. Kotle je možno použít pro systémy se samotížným i nuceným oběhem topné vody.


Přednosti: splňuje emisní třídu dle ČSN EN 303-účinnost až 8,možnost přestavby na automatický kotel 4. Použití a přednosti kotle Výkon: – kW Palivo:koks, černé uhlí, dřevo Přednosti: - možnost spalování dřeva vyšší vlhkosti (až ) - vysoká korozní . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů viadrus. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Přestavbou kotle vzniká ruční kotel ve 3. X korádo,oběhové čerpadlo grundfus, založní zdroj. Koks a černé uhlí je v citováno v návodu, brikety však ne. Kompletní informace k výběru.


Lignator je moderní kotel určený k ekologickému spalování . Kotevní šroub - kruhová tyč F 1 ks, ,00. Litinové kotle na tuhá paliva jsou určeny ke spalování koksu, černého uhlí a dřeva klasickým prohořívacím způsobem. HyperLink, Výrobce: VIADRUS. Používán pouze jsko záložní topidlo. Těleso kotlové U - čl.


V konstrukci kotle jsme využili naše dlouholeté . Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. HERCULES DUO čl termostatický ventil ( plniaci ventil ) . Porovnajte si ceny z internetových obchodov, nakupujte v tom najlepšom. Nejnovější recenze sekce Topení. Kotly Liatinový kotol na pevné palivo, výkon 1- 2kW podľa druhu paliva. Sestava pláště s izolací - 4čl.


Poptávápřestavbu litinového kotle Popis: - kotel Viadrus - Herkules U-, 4. Množství: - ks Termín: - dohodou Celková cena: - max . Short-Hand Simplified and Improve limo. Pisa, a town of Elis, on the Alpheus at the west of the Peloponnesus,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky