středa 23. března 2016

Kachlový sporák k3 náhradní díly

Kachlová kamna, krbová kamna, kachlové sporáky - Vysočanka. Objednal jsem si u Vás náhradní díly ke sporáku K,který se již nevyrábí. Dovolím si poděkovat za ochotu a vstřícnost při zajišťování uvedeného. Generacemi osvědčený kachlový sporák. Kachlový sporák K-3B je určen na vaření, pečení, vytápění v domácnostech.


Na rozdíl od sporáku Ka K3-S nemá roztápěcí klapku.

DRŽADLO KE SPORÁKU REKREANT a STYL 4. Madlo ke sporákům Rekreant a kamnům Styl 4. Náhradní díly Thorma v širokém sortimentu. Většina dílů skladem k okamžité expedici. Těsnící šňůra pro plotny sporáků Thorma.


Sklotextilní těsnící šňůra bílá . Prodejem litinových roštů a litinových plátů jakožto i náhradních dílů na krbová kamna, krbové vložky a kotle z litiny se naše firma zabývá již více než let. Pokud hledáte litinový plát na Vaše kamna či kachlový sporák , tak jste zde správně. Na těchto stánkách naleznete široký sortiment litinových plátů.

Domácnost a bydlení › vytápění Archiv 7. Mostecký ořech 2) v klasickém sporáku na pevné palivo, aby to co . Nabízíme zakázkovou stavbu krbů, kachlových kamen a sporáků od návrhu až po realizaci. KOMINICTVÍ: Provádíme také veškeré kominické . Cca let starý, zachovalý, plně funkční, závady: prasklé kachle, prasklina na levé litinové stěně v topeništi, veškeré díly běžně. V tabulce a na videích výše naleznete základní parametry a získáte představu, jak kamna vypadají naživo. K-K čistič podvozků pro přístroje z hobby řad K2-K5. Hledej příslušenství a náhradní díly světla . Plát jako náhradní díl pro Váš kachlový sporák nebo kamna na chaloupce v. V případě individuálních řešení je možné použít i nerezovou ocel vyšší třídy.


Keramický sporák K( kachlová kamna). Sporák K-U a hnědé uhlí, 7. Díly jsou z kotle rok používaného. Príruba slouží k vodotesnému spojení izolacní fólie s podlahovou vpustí.


Zatížení K– 3kg, odolnost do . Vyrobeno z polypropylénu a nerez oceli DIN 1. Kamnářství, prodej: - kachlová kamna - krby - přenosné sporáky K- krbová. Jawu Bizon, Jawu 9 skútr ČZ i horší stav, též mám zájem o náhradní díly na tyto stroje.

Vestavěný sporák, Vestavný sporák mora, Vestavný sporák whirlpool, Nerezový. Prodám Vamberský kachlový sporák Khnědé.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky