pondělí 28. března 2016

Kotle na tuhá paliva emisní třída 5 dakon

Dále bude možné provozovat kotle třídy – , V případě prokázaného. Dakon DOR N Automat - Pelety . V současné době nabízí značka kromě ocelových a litinových kotlů na tuhá paliva. Emisní třída kotlů dle norny EN-303- 5. Podívejte se na aktuální TOP nejlepších kotlů na tuhá paliva.

EN 303- ) na obsah škodlivin ve spalinách. Kotel na tuhá paliva DAKON NP Pyro Nový zplynovací kotel NP Pyro . Litinové teplovodní kotle určené pro spalování černého uhlí, briket, koksu a dřeva. Počítání sazí aneb porovnání emisních tříd kotlů na tuhá paliva. Automatický kotel splňující nejvyšší požadavky 5. Výkon kotle : kW Základní palivo : černé uhlí.


Na tyto kotle jsme schopni Vám zajistit finanční podporu . W - se zabudovanou bezpečnostní smyčkou, max.

K tomu let starý dědeček DAKON na tuhá paliva a plechové žebrové radiátory. Pro kotle na tuhá paliva je to novinka, ovšem u plynových kotlů jsou povinné revize již . Kotle PROSAT emisní třida. Sporáky na tuhá paliva - Sporák na tuhá paliva MBS - kW.


Dobrý den prodám kotel na tuhá paliva Variant, kotel je zachovalí a funkční. Revize kotlů na tuhá paliva značek DAKON a BUDERUS. Evropské rady ( emisní třída 3) . Kotel na hnědé uhlí, brikety, dřevěné brikety a dřevo, emisní třída , rozměrově stejný jako staší. Topný výkon při topení hnědým uhlím je 1 kW.


PI snižující spotřebu paliva a nižší emise při. Kotel může pracovat pouze v automatickém režimu podávání paliva. Třída energetické účinnosti.


Digitální plně automatický kotel na uhlí se zásobníkem paliva. Zásobník na uhlí (černé i hnědé) automatického kotle frakce -mm zajišťuje přísun paliva v topné sezóně až na -dní provozu. Hořák druhé generace se šnekovým podavačem na pevná paliva , sestava splňuje normu EN303- , 4. DPH (SLEVA ) výkon 20kW, 3. OPOP H412EKO-U 12W ocelový kotel na tuhá paliva.

V červenci uvedl na trh nový litinový kotel na tuhá paliva FBAutomat s. U kotlů na tuhá paliva jsou vyhodnocovány jejich základní parametry,. Díky tomu je teplota kotle stabilní a je dosahováno nízké spotřeby paliva, nízkých emisí a delší . DAKON DOR 4F kW, na tuhá paliva , 2 ocel, , stacionární. Po přestavbě kotle lze kotel využívat i na původní palivo. Máte doma starý kotel na tuhá paliva ? Po instalaci balíčku funguje kotel s užitím předepsaného paliva pouze jako automatický.


Jsme mladá dynamická firma, která zabývá se prodejem, záručním i pozáručním servisem automatických kotlů SAS emisní třída a nádrži k ohřevu vody. Přestavbový balíček DAKON FB - článků - 4. Internetový prodej automatických kotlů , náhradních dílů a příslušenství. Při vývoji byl kladen velký důraz nejen na vysokou účinnost a nízké emise , ale také na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky