pátek 30. září 2016

Akce plnění klimatizace

Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody. Slevomat - výběr těch nejvýhodnějších nabídek ve slevách a akcích na Skrz. Právě nemáme žádné aktuální slevy v této kategorii. Prohlédněte si jiné zajímavé nabídky. Automaticky upozorňovat na podobné slevy e-mailem?


Máme pro Vás nyní akci na plnění autoklimatizace.

Kam se hrabe peklo na auto bez klimatizace ! U pekelníků je proti vašemu vozu pěkná kosa. Cestu autem lze v horkém letním počasí zvládnout jen s dobře . Kompletní čištění a plnění klimatizace. Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Její detail si můžete prohlédnout níže.


Kč za plnění a čištění klimatizace , vakuování i doplnění oleje v původní hodnotě 9Kč! Svěží vzduch na cestách a….

Přehled aktuálních slev z kategorie Čištění a plnění klimatizace. Sleva až na servis klimatizace - dezinfekce vozu OZONEM. S příchodem teplých dnů jsme pro Vás připravili akci na dezinfekci vozu a plnění klimatizace. Profesionální péče o Váš automobil v Auto moto centru Jandovský!


Luxusní preventivní opatření pro. Velká prohlídka – plnění klimatizace jen 9Kč. Služba zahrnuje: malá prohlídka.


Plně automatickým přístrojem odsajeme staré chladivo, čímž. Prověření účinnosti klimatizace , recyklace a plnění chladiva, test těsnosti systému, dezinfekce výparníku a výměna pylového filtru. Doplňování kapaliny do klimatizací V Blansku.


Naplníme Vám klimatizaci v autě. Výhodná výměna brzdové kapaliny. Kontrola a servis klimatizace. AKCE na kontrolu funkce vaše klimatizace na přístroji Wurth cena od 20- bez DPH. Proces plnění je zaznamenán na protokolu který obdrží . Naše služba plnění klimatizací pracuje s poloautomatickým zařízením s elektronickými vahami pro chladivo, množství oleje do kompresoru, barviva a zjišťuje . Plnění systému chladícím médiem R134a vč.


Náš autoservis vám nabízí plnění klimatizací za báječné ceny.

Navštivte náš autoservis Ostrava. Celý měsíc červenec je platná akce na plnění klimatizací. Péče o auto klimatizaci bývá často opomíjená do doby . Provádíme: plnění klimatizace opravy klimatizace čištění klimatizace. Servis, opravy a plnění klimatizací servis klimatizací motorových vozidel Ostrava.


Servis a opravy auto klimatizací pro osobní a užitková vozidla . Víte, že pravidelná údržba prodlužuje životnost klimatizací a udržuje jejich výkon na optimální úrovni? Pokud si chcete užívat v interiérech svého vozu příjemné . Jak se vám líbí celkové zpracování této akce ? Specializovaný servis autoklimatizace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky