úterý 20. září 2016

Litinové kotle dakon

Litinové teplovodní kotle určené pro spalování černého uhlí, briket, koksu a. Hledáte dakon kotle litinove? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Máte vybrané filtry: Dakon , litinové. Dakon - vyrábíme tradiční české kotle na tuhá paliva a elektrokotle.

Spolehlivý zdroj tepla pro váš domov. Zaručujeme bezpečný provoz a dlouhou životnost. Kotle určené pro spalování uhlí a peletek vyrobené ze slitiny železa s uhlíkem.


Velkou předností litiny je vysoká odolnost vůči tlaku a teplotě a zároveň nízká . V současné době nabízí značka kromě ocelových a litinových kotlů na tuhá . Jsem dlouholetý uživatel kotlů Dakon a velice mi vyhovuje jednoduché. Litinový kotel s prohoříváním paliva mi není moc sympatický, neustále zvažuju zda se nevrátím ke kotli s násypkou a spodním odhoříváním na . Nabízíme široký sortiment náhradní díly do kotlů včetně kvalitních a ověřených dílů pro kotle DAKON.

S výběrem náhradních dilů Vám rádi . Značka Dakon uvedla na trh nový automatický litinový kotel FBAutomat splňující emisní třídu 3. Litinový teplovodní kotel určený pro spalování černého uhlí, briket, . Skladem náhradní díly pro plynové kotle s označení Dakon FB. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů kotel dakon. DOR ( teplovodní kotle dakon ) Zboží v akci. DAKON plynový litinový kotel GL ECO. Vlastníte starší plechový nebo litinový kotel Dakon , Viadrus apod.


A nechcete už chodit do kotelny krát a vicekrát denně? Máme pro vás řešení, které udělá z . Dakon - Kotle na tuhá paliva, Elektrokotle, Nástěnné plynové kotle , DOR F, DOR D. Univerzální litinový kotel FBAutomat je určen ke spalování hnědého uhlí, . Výkon pelety: kW Výkon pro černé uhlí: kW Účinnost až: 8 Emisní třída kotle : Dřevní pelety dle EN 303-Konstrukce: 8mm atestovaná kotlová ocel . Nový univerzální litinový kotel FBAutomat s automatickým přikládáním. Pro vložení do horní komory kotle pro zvýšení účinnosti a výkonu.


Litinový kotel FBAutomat s automatickým příkládáním - pravé provedení - pro hnědé, černé uhlí a pelet - kW.

Přednosti: - úsporné a ekologické vytápění v . Redukce emisí o desítky procent. Při spalování uhlí splňuje emisní limity 3. Přestavbové sady kotlů, viadrus , dakon. KOTEL plně funkční, nevypálený, celou dobu provozu topil pouze na . Dakon se specializuje na ocelové kotle na uhlí a dřevo, dále pak na litinové kotle na uhlí a pelety a také na dřevo zplyňující kotle.


V jejich sortimentu naleznete i . Litinový automatický kotel Dakon FB Automat s automatickým podavačem a zásobníkem paliva umožňuje komfortní a pohodlné topení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky