čtvrtek 22. září 2016

Anodová tyč do bojleru tatramat

Antikorozní anody do bojleru , náhradní díly. Délka tyče bez závitu je cm. Vnější závit M(délka závitu 30mm). Jo tak to bude anodová tyč zabraňující korozi. Po hledání na netu jsem zjistil,že se jedná o anodovou tyč a ptám se.


Předtím bych ale uzavřel přívod vody do ohřívače vypnul přívod proudu . Do čištění bojleru se teda možná pustím, ale až v létě :). Vodu s kalem vylívejte např. Inzeráty bojler tatramat - aktuální inzeráty na Sbazar. Ahoj, mám celkem představu jaký bych chtěl bojler co se týče objemu atd.


S objemem bych to nepřeháněl, větší nádrž má logicky větší ztráty do okolí a to nemusím. Tatramat IZOLACE KOTLÍKU EO(na bojler nutné ks). Nedoporučuje se tak vodu lít do umyvadla nebo vany, která by je mohla ucpat.


Hořčíková anodová tyč je důležitou součástí každého bojleru a jejím úkolem je . Porovnejte dnešní ceny na váš dotaz anodová tyč do bojleru tatramat od prověřených obchodů a společností. Denní aktualizace a srovnání cen i služeb. Do porovnávače Vložit poznámku Položit dotaz Vytisknout.


Jednoduché připojení k stacionárním nebo . Vysoko kvalitný smaltovaný povrch nádrže ohrievača a horčíková anódová tyč zabezpečujú dvojitú ochranu proti korózii. Vhodný na chatu, alebo do RD. TATRAMAT Termostat stonkový EOV do bojleru tatramat.


Trust - náhradné diely na práčku, sporák, bojler - Anódová tyč bojlera Ariston - Ariston-Trust - náhradné diely na práčku, sporák, bojler. NTC čidlo teploty určené do ohrievacieho telesa Beko. Zařazení produktu do skupin. Zvislé elektrické zásobníkové ohrievače HAKL BD 30v s objemom vody litrov sú vhodné pre inštaláciu na chatách, chalupách a všade tam, kde je potrebný . Anoda tyč (Mg) 23x420mm, závit Mje náhradní díl pro ohřívače vody. Anoda hořčíková d = 20x2mm se závitem M6x10mm je náhradní díl do bojleru.


Anodová tyč je využitá jako pomocná ochrana nádoby ohřívače. Bojlery - Topná tělesa - Ariston.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky