pátek 30. září 2016

Protherm ceník

Závěsné kondenzační plynové kotle na zemní plyn. Systémové kondenzační kotle s možností ohřevu TV v externím zásobníku. Ceník k nahlédnutí, platný od 7. PRODEJNÍ CENY ND PROTHERM PLATNÉ OD 1. Určeno pro kotle Medvěd 20.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.

Elektrokotle, výkon, cena bez DPH, cena s DPH. Protherm Lev 30KKZ NOVINKA. Závěsný elektrokotel pro vytápění s možností propojení s externím zásobníkem teplé vody.


Běžná cena: 50Kč s DPH Naše cena: 38. Zásobník TV v designu kotle Panther a Ray, lze pověsit vedle nebo pod kotel, smaltovaná nádrž , . Tento ceník obsahuje úkony a činnosti, které se nedají ocenit normovanou cenou. Veškeré další naše práce a činnosti jsme Vám připraveni ocenit v individuální . S, PROT-PANTHER CONDENS KKO-A 9-27KW . Najpredávanejšie - kondenzačné kotly PROTHERM.

CENÍK VÝROBKŮ A ZBOŽÍ PROTHERM. Od každého mi zbylo po jedné paletě. Při odběru obou palet zbylé ZDARMA. Aktualizace ceníku PROTHERM. Byl uveden nový ceník výrobků POROTHERM, s platností od 1. Zákazníci Pražské plynárenské, a. O této stránce nejsou k dispozici žádné informace.


Používáme WordPress (v češtině). Základní (orientační) ceník technik-plyn. Změna cen bez předchozího oznámení a bez změny v tomto ceníku vyhrazena . Před chvílí odjel technik, který mě dělal roční prohlídku plyn.


Kondenzační kotle, které zvládnou vyrobit více tepelné energie, než kolik spotřebují zemního plynu. Opět pro vás máme aktualizovaný ceník základních stavebních . MATERIÁL, tak jak jej naleznete v tištěném případně v elektronickém ceníku. KOPŘIVA, DAKON, PROTHERM - elektrokotle, příslušenství;.


Servisní prohlídku, včetně cestovného, hradí zákazník (dle platného ceníku firmy). Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Internetový predaj zájazdov od renomovaných slovenských cestovných kancelárií.

Dovolenka a zájazdy od CK Satur, Čedok,Kartágo Tours, . Dále provádíme: uvedení plynového kotle do provozu a servisní prohlídky. Ceny účtujeme dle ceníku oprav.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky