středa 14. září 2016

Viadrus hercules u26 náhradní díly

VIADRUS , Učelní díl pláště, 5664Kč, Koupit. Domů náhradní díly - viadrus. MARO - voda, topení, plyn, koupelny, náhradní díly. Izolace dílu pláště, -, Obj. Martin Sittek, Prodejna náhradních dílů Bohumín.


Jana Šeligová, Distribuce náhradních dílů (pouze pro servisní centra). Přestavbová sada pro kotel Herkules Una Herkules DUO3. HERCULES U ,ma praskly prostrední článek 2. Originální přestavbová sada je určena pro kotle Hercules Uvšech generací a provedení. V prípade záujmu o ten ktorý nahradný.


Výkon kW Hmotnost 3kg. Palivo : koks, černé uhlí, dřevo. Litinový prohořívací kotel k ekologickému spalování koksu. Autodíly pro terénní vozidla, náhradní díly off-road.


Viadrus prodává kotle bez dochlazovací smyčky a. Prodám viadrus una náhradní díly praskly zadní čl. Vytápěcí a odvlhčovací technika - viadrus hercules u, nabídky - prodám, prodej , inzerce. Ostatní stroje (804) Náhradní díly (529).


Ráda bych si od vás nechala udělat revizi kotle na tuhá paliva viadrus hercules u , který byl zakoupen a instalován v rodinném domě v roce 2005. Kotel je vyráběn ve výkonu od do kW.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky