středa 14. září 2016

Styrotherm plus 150

Izolační desky grafitového polystyrenu styrotherm plus 1se zvýšeným izolačním účinkem. Styrotherm Plus 1je podlahový polystyren nové generace. Styrotrade styrotherm plus 1jsou tepelně izolační desky z pěnového polystyrenu s příměsí gratitu pro izolace střech a - Styrotrade styrotherm plus 1- šedý . Tepelně izolační desky z pěnového polystyrenu s příměsí gratitu pro izolace střech a izolace vysoce zatížených podlah bez útlumu kročejového hluku s . Při aplikaci desek styrotherm plus 1je nutné dodržet podmínky pro manipulaci a použití.


Isover EPS Grey 1, pěnový polystyren . Výrazně lepších izolačních vlastností je dosaženo přídavkem absorbéru . Grafitový (šedý) EPS představuje novou generaci stavebně izolačního materiálu. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. STYROTRADE STYROTHERM PLUS 1tl. PRODUKT SA AKTUÁLNE NENACHÁDZA V PONUKE E-SHOPU. Polystyren EPS Plus1sila 40mm EPS Plus150-.


V prípade záujmu o túto položku sa neváhajte obrátiť s otázkou jej dostupnosti na . Typové označení: polystyrenové. Objekt je umístěn na svažitém, jihovýchodním, nepravidelném pozemku s přístupem z jihu. Na garáž se samostatným skladem navazuje rodinný dům.


BAUMIT DUOCONTACT – CELOPLOŠNÉ LEPENÍ – mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky