pátek 23. září 2016

Kachlový sporák vysočanka k3

Je napojitelný na komín z boční nebo zadní strany. Je určen na vaření, pečení, vytápění v domácnostech. U tohoto typu je komín napojitelný z boční nebo zadní strany.


Na rozdíl od sporáku K-a K-S nemá roztápěcí klapku. Nebo zadejte inzerát zdarma. Jmenovitý výkon kamen: kW. Určen na vaření, pečení, vytápění v domácnostech. Připojení na komín je z boční nebo zadní strany.


Vyrábí se v oboustranném provedení (pravý i levý). Nabízíme zakázkovou stavbu krbů, kachlových kamen a sporáků od návrhu až po realizaci. Sporák je konstruován na spalování . Pro kachlové sporáky nabízíme možnost výběru kachlí ze vzorníku. Kachlový sporák K-vzorovaný. VYSOČANKA - KACHLOVÝ SPORÁK K-- hladký detailní informace - srovnání cen, recenze a hodnocení, diskuse, porovnání cen VYSOČANKA - KACHLOVÝ . Objednal jsem si u Vás náhradní díly ke sporáku K,který se již nevyrábí.


Dovolím si poděkovat za ochotu a vstřícnost při zajišťování uvedeného. Krbová kamna: KRBOVÁ KAMNA VYSOČANKA. Budeme rekonstruovat venkovskou chalupu a uvažujeme o jeho pořízení - jednak na vaření, . Možno vybrat ze barev kachlů. Kování na kuchyňský kachlový sporák.


Generacemi osvědčený kachlový sporák. Dodání sporáku pak může být pak i 2- týdny, v závislosti na zakázkách výrobce. Predám tento kachlový sporák vysočanka. Vyrábíme a prodáváme kachlová kamna a sporáky , stáložárná kamna, interiérové krby, krbové vložky a kamna. Dále nabízíme pláty, rošty, dvířka či troubu.


Vysočanka kamna KABOUREK DOPRAVA ZDARMA hladká kachle.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky