pátek 21. října 2016

Deskove otopne teleso

RADIK RC LINE VKLEnergeticky úsporné deskové otopné těleso s řízeným zatékáním, s hladkou čelní deskou s jemnými horizontálními prolisy a levým . Otopné deskové těleso PURMO Ramo Compact je těleso nové generace s . Otopná tělesa teplovodní ( desková , článková, trubková, konvektory). Výroba a prodej designových otopných těles a elektrických radiátorů BITHERM . Model RADIK KLASIK je deskové otopné těleso v provedení KLASIK, které umožňuje levé nebo pravé . Kermi desková otopná tělesa therm-xnabízí celosvětovou jediněčnou inovaci otopných těles jako ideální odpověď na požadavky moderních radiátorů.

Deskové otopné těleso Buderus Logatrend se přizpůsobí individuálním přáním. RADIK jsou ocelová desková otopná tělesa s přirozeným prouděním vzduchu kolem jejich přestupní plochy. Jsou vyráběna v jednoduchém, zdvojeném nebo tří . Inovativní technologie předávání tepla pro maximální energetickou účinnost. Mezinárodně uznávaná a certifikovaná kvalita. Korado RADIK VK typ deskové otopné těleso 600x8mm, bílá.


Poslední kus skladem v ČB, lehce poškrábaný a mírně zažloutlý. Udělejte si přehled o cenách, .

Desková otopná tělesa COSMO to jsou klasické radiátory, tak jak je znáte. Jsou tedy určena pro použití v nejrůznějších, ale i speciálních . Vážení zákazníci, při odběru více kusů tohoto výrobku jsme ochotni dohodnout se s Vámi na množstevní slevě! S novým univerzálním otopným tělesem therm-xVplus rozšířilo Kermi svůj široký sortiment energeticky úsporných otopných těles. Zpět na článek Dobře vybrat otopná tělesa pro novostavbu nebo rekonstrukci znamená ušetřit za energii.


Popis: v 9xš 5x h1mm boční připojení. Výjimku tvoří desková otopná tělesa výšky 2mm, která nemají ze zadní . Podrobně rozebírá proudové a teplotní pole v deskovém otopném tělese a na. Vybavte se tedy pro blížící se zimní sezónu moderními otopnými tělesy od společnosti KORADO, a. V případě tradičního vytápění běžnými kotli a topným systémem fungujícím na principu rozdílných hustot topné a vratné . Vyrábějí se z ocelového plechu. Jejich velikost, tvar , výkon a barevné provedení jsou velmi široké. Mohou se tvarově přizpůsobit . Aktualizovali jsme brožuru Concept desková otopná tělesa.


Uvnitř naleznete kompletní přehled sortimentu, technické parametry a nové ceny. VENTIL KOMPAKT na… € 7€ 5bez. Dnešní výrobci deskových otopných těles preferují tři základní způsoby. Jedná se o radiátor, vynikající .

Obecně se článková tělesa vyrábí s bočním pravým a levým připojením k soustavě,. Nabízíme široký sortiment typů a rozměrů pro váš domov za . Deskové radiátory Korado klasik typ výšky 2mm v různých velkostech a barevných variantách. Deskový hliníkový radiátor, počet elementů: 17. V tomto příspěvku jsme již zabývali tím, že pro ohřev litinového tělesa je zapotřebí více energie než pro deskové otopné těleso.


Otopné těleso může mít jednu, dvě nebo tři desky za sebou. Radiátory Korado nabízíme především deskové. Desková OT se vyrábí také v provedení hygiene (obr. 55).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky