čtvrtek 27. října 2016

Let balonem praha

Orientujeme se zejména na pasažérské vyhlídkové lety v okolí Prahy a na lety pro . Při zakoupení letenky vyhlídkový let balónem z Prahy si můžete zvolit odlet z Konopiště, Českého Ráje nebo Roudnice. Po dohodě nabízíme bezplatnou dopravu z Prahy na místo startu a zpět. Přenosný slevový poukaz na příští let. Poznejte krásy našeho hlavního města z koše horkovzdušného balonu.


Objednejte si letenky a domluvte si datum vašeho letu ještě dnes.

Vydáváte se často na Petřín a pozorujete toto . Vydejte se do oblak v proutěném koši pod obřím balónem, který pohání horký vzduch a vzdušné proudy. Letět v balónu nad poli a loukami je krása, ale letět nad Prahou , to je něco úplně jiného. Nejprve se před vámi nafoukne balón v celé své velikosti a . Let balónem je čistokrevná romantika a. Realizujeme lety balónem v rámci celé české republiky ve více jak 14-ti lokalitách. Let se u nás stane skvělým zážitkem za nejnižší ceny na trhu!


Nejčastěji se svými balony vzlétáme v okolí Prahy , Karlštejna, Plzně, ale i jinde. Tyto nádherné lokality v okolí hlavního města .

Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba BOHEMIA BALÓN, s. Lety balónem v Praze -západ a okolí. Provozujeme vyhlídkový let balonem pro jednotlivce i reklamní lety balonem pro firmy. V okolí Prahy , Slapské přehrady, Konopiště, ale i celé ČR.


Vzleťte a rovnou nad naším hlavním městem. Panorama Prahy z výšky balonového koše je skutečným zážitkem. Mimo tyto lokality zorganizujeme let kdekoliv po celé ČR. Proto se nejčastěji volí pro let balónem jiné nejbližší . Balón letí po nebi a nechá se unášet větrem. Během letu objevujete nová místa, která vám jinak zůstávají.


Nejslavnější období bylo ukončeno v 90. Profesionální provozovatel horkovzdušných balonů. Naše zkušenosti jsou zárukou kvalitních a bezpečných letů balonem.


Leťte s námi a splňte si svůj dávný sen! Doprava z Prahy na start a zpět zdarma! Pasažérské lety provozují profesionální, koncesované balónové firmy s. Po Praze , Brnu a Táboře je Balonklub Chrudim čtvrté nejvýznamnější centrum létání.


Máme mnohaletou zkušenost s lety balonem. V Praze a České republice existuje řada renomovaných firem s dlouholetými zkušenostmi, které nabízejí vyhlídkové lety horkovzdušným balónem.

Vyhlídkové lety balonem pod křídly zkušeného týmu. Nabízíme lety balonem a možnost pořádání firemních akcí. Habalon - vyhlídkové lety horkovzdušným balonem všeho druhu. Nejširší nabídka letenek v ČR.


Balon Praha Let Balonem Přáli jste si vyzkoušet celý svůj život let v balonu? Chtěli byste vyzkoušet na vlastní kůži?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky