pondělí 24. října 2016

Pojistný ventil slovarm

Nabídka pojistných ventilů slovenské značky Slovarm. Určený pro ohřívače vody, v rozvodech pitné vody do maximálního pracovního tlaku 6 . Tento tlak překročil hranici, na kterou je ventil seřízen z výroby. Odtoková část pojistného ventilu.


Pro tlakové ohřívače vody v rozvodech pitné a užitkové vody. Návod na instalaci a obsluhu pojistného ventilu. Velkoobchod a maloobchod vodo topo plyn. Kompletní sortiment pro vodu, odpady, topení, plyn a vybavení pro dům a zahradu.


ORIGINÁLNÍ POPIS VÝROBCE VE SLOVENŠTINĚ: Popis: Poistný ventil je z mosadze , telo, zátka a sedlo majú povrchovú úpravu nikel, gombík a kry. Hlavní součástky jsou z mosaze, kapna a odtrhovací knoflík jsou . A to pojistné ventily , vhodné pro bojlery, značky: Ariston, Dražice, Tatramat, Caleffi,. Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. SLOVARM TE ventil pojistný bojlerový . K T uzavírací ventil přímý. Nabízíme plynové a elektrické kotle, kamna, krby, otopná tělesa, podlahové topení, bojlery, vodovodní baterie, vany, sprchy, roury aj.


Popis Technická specifikace Zařazení zboží. TIEMME pojistný ventil - T = 120°C- z mosazi CW617N. Otvírací tlak Bar, PN 1 max 1o C. Pojistný ventil pro bojler s vypouštěním.


Set PREMIUM Set STANDARD pojistný ventil od 1. Doporučená cena včetně DPH . Kompresor Einhell TE AC má tlakový spínač, pojistný ventil a veliká kola pro opravdu snadný transport. My Vám zařídíme teplo Vašeho domova, za ceny, které Vás . Tlakový hrnec může být revolucí ve Vašem jídelníčku. Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky