pátek 21. října 2016

Viadrus hercules u26 eco 6 čl

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, . Kotle je možno použít pro systémy se samotížným i nuceným . Hercules UECO je určen k ekologickému spalování koksu. Ekologický prohořívací kotel - 3. HERCULES UECO je určen kekologickému . W - litinový kotel na tuhá paliva s regulací, pouze do vyp. Kotel se vyrábí ve výkonové řadě až.


Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. Osa dusivky pro zadní článek. Konzola dusivky pro zadní článek pravá. Osobní odběr na pobočkách. V konstrukci kotle jsme využili naše dlouholeté . Základní technické parametry.


Přednosti: splňuje emisní třídu dle ČSN EN 303-účinnost až 8,možnost přestavby na automatický kotel 4. Kotly je možné použiť pre systémy so. Výkon 3kW (koks), článků. Litinový prohořívací kotel k ekologickému spalování koksu.


Kliknutím zobrazíte detail obrázku. Sortiment topení, voda plyn, nářadí a doplňky ze sortimentu společnosti Wärme s. Strojírenský zkušební ústav, s. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Koupím použitý litinový Kotel Viadrus U 23-články.


Prodám Kotel Viadrus Uvýkon 22kW - v provozu dva roky. Podstavec je určen pro typ kotle Viadrus Ua U- až článků. Obsah vody: 3l Počet článků : VÝKONOVÉ PARAMETRY: Jmenovitý výkon: kW Spotřeba paliva – koks: 3 . Přestavbová SADA čl - ŘJ PANDA.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů kotel viadrus. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Princip je ten, že se vloží do kotle . Nakupujte Nejlevnejsi viadrus hercules u eco cl nejlevněji na trhu. Při účinnosti 7 je výkon 24kw pro koks - to . Nestíháte sledovat novinky na našich stránkách? Viadrus představil i nové litinové radiátory do různých interiérů.


C a nejvyšším pracovním přetlakem do MPa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky