pátek 28. října 2016

Plastové plůtky

Palisády, obrubníky, ozdobné plůtky Vám ohraničí přechody travnatých nebo zpevněných. Hranatá plastová palisáda pro výškové oddělení okrajů záhonů. Pomohou třeba i vaším zvířecím miláčkům v orientaci, kde ještě . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat . Neviditelný plastový obrubník je výborný pomocník při oddělování různých. Kategorie PALISÁDY A PLŮTKY umožňuje výběr z různých druhů plastových palisád a plotů, plůtků v různém vzhledu a stylu. Plastové úchyty pro umělé rákosy.


Vhodným doplňkem každé zahrádky a předzahrádky je okrasný plůtek nebo. Bezpečnostní stavební plůtek plastový , bez tyčí. Stavební plůtek je velmi vhodný pro ohraničení a vymezení staveniště nebo . Do této skupiny můžeme zařadit nafukovací vstupní brány do dětského hřiště, nafukovací nebo plastové plůtky pro vymezení výukového prostoru, přenosné . Plot je vyroben z tvrdého plastu, který je odolný proti mrazu a proto je tento plot . Lemování cest, záhonů - 5m BÍLÁ, HNĚDÁ, CIHLOVÁ Celý popis.


PLASTOVÉ PLŮTKY s květináčem 5m. Umožní dokonalé oddělení záhonů od trávníků či cestiček a vaše zahrada už nikdy nebude vypadat jako předtím. I maličkost dokáže změnit vaši zahradu k . Kó Rozměr (cm), Barva, Cena bez DPH, Cena s DPH. WLK-02 78x43x zelená, 24Kč, 29Kč.


Prodáváme dřevěné ploty i malé plastové plůtky plus bambusové rohože na plot. Plůtek t vrbového proutí pro okrasné zahrady. NEVIDITELNÝ OBRUBNÍK plastový (1m) GUTTA. Je vhodný pro ukončení zatravňovacích. AKCE platí pouze do vyprodání zásob.


Naleznete zde dřevěné ploty a zástěny i malé plastové plůtky s oblouky na květiny. K dispozici máme i bambusové rohože na plot, aby na Vás kolemjdoucí . Velkoobchod a Eshop se značkovou zahradní a interiérovou keramikou a plasty. Prodej po celé ČR a SR, skladem několik tisíc položek, vynikající servis. Nebo jiné plůtky , plastové , dřevěné, kupodivu i levné, jsou na internetu. Tůma GARDEN VELKOOBCHOD › ostatní k ZAHRADNÍMU PROGRAMU.


Dekorační ozdobný plůtek pro oddělení záhonů, chodníků, ohraničení vstupu zvířat a lidí do ohraničeného prostoru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky