pátek 14. října 2016

Isover unirol profi 140

Vynikající izolační vlastnosti . Množstvo v balení (v jednej rolke) : 3 . Tloušťka: 1mmBalení: mdoprava zdarma po celé ČR při odběru 100. SKLADEM, odběr již od jednoho balení. Cena za měrnou jednotku s dph 26KčM2. Celkový počet měrných jednotek1M2. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Skelné izolační pásy s vynikajícími tepelně-izolačními vlastnostmi jsou určené jako tepelná a akustická izolace . Zkuste to také, služba je zdarma. Typ výrobku, Tepelně izolační materiál. Obrázek výrobku, uniroll_profi.


Kvalita, která padne do ruky. PRODUKT SA AKTUÁLNE NENACHÁDZA V PONUKE E-SHOPU. V prípade záujmu o túto položku sa neváhajte obrátiť s otázkou jej dostupnosti na . UNIROL PROFI 1- bal m 9Kč, 11Kč. Přednosti Isoveru Unirol Profi □ velmi. Prodám ks balení isover Unirol profi , síla 1mm á m2.


Identifikační kód typu výrobku: 006-WS1-DoP-14-w2. Prohlédněte si ceník tepelných izolací Isover, URSA a Rockwool, které. Isover Unirol PROFI ceník - skladový odběr. Prezri si u nás isover unirol profi a porovnaj ceny v 10. Mezi další výhody této izolační vaty patří dlouhá životnost,.


Odřezky minerální vaty 8 1a 140mm. Jak a čím správně ošetřit rohy a kouty v podkroví ze sádrokartonu? Tepelná izolácia KNAUF UNIFIT 0hrúbky 1mm. Izolace ISOVER ML-lamelová rohož tl. Univerzální páskou EasyFlex PRO, která ochrání.


Rollen climowool Klemmfilz 04000x1200x140mm kein ISOVER.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky