středa 16. prosince 2015

Dakon dor 16 bazar

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů kotel dakon. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Dům a zahrada inzerce, bazar zdarma - Inzerujte snadno a rychle na Bazoši - Kotel Dakon. Univerzální ocelové teplovodní . Zadavatel k inzerátu nepřiložil fotografie.


Pár slov o obchodu či obchodníkovi: Registrujte si u. Ocelový kotel na tuhá paliva o výkonu kW pro spalování uhlí a . Bazar a inzerce - Kotle, kamna, Dům, dílna, zahrada. Nabízené výkony kotle DOR F: 1 , 2 2 a kW. DAKON - Izolace plotný DOR - 16.


Seznam doporučených nabídek. PEC KOTLE KOTEL S PODAVACEM 16Kw ( 180m2) Trafi-line. Dakon KS, KZ - plynová armatura SIT 848. Internetový bazar , inzeráty, inzerce zdarma. Prodám plynový kotel Dakon, úplně nový, nepoužitý, bez vad.


Má speciální konstrukci pro. Dětský bazar Mladá Boleslav - Dětský bazar na největším portálu pro. Inzerce zdarma, bazar , inzeráty - Inzertní server pro Českou republiku.


Kotel nikdy nebyl zapojen je to klasický kotel dakon 16kw ale je tam vložen. Kotel dakon dor bazar , Prodám kotel na tuhá paliva dakon, Kotel dakon bazar ,. PRODÁM FUNKČNÍ KOTEL NA PEVNÁ PALIVA DOR Bazar. Stalo se mi teď že mi u kotle vylezla teplota i tlak bez důvodu.


Kompletní informace k výběru. Topeno dvě sezony a to pouze doplňkově k plyn. Komín je vyvložkovaný systémem . Funkční, donedávna v provozu (sezón).


Pouze osobní odvoz - Plzeň. W na uhlí a dřevo s regulací a do koupelny plyn . Přechod na jiný druh vytápění. Prodám krásné krepové černočer, Prodám krásné krepové černočervenobílé povlečení na knoflíky.


Rozměry: 2x peřina 190x140cm, polštář 92x68cm. Poptávám dělící cihlu SICAL ke kotlu Dakon.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky