úterý 15. prosince 2015

Oznámení o odečtu vody

Oznámení o provádění odečtů spotřeby vody. Upozorňujeme občany, že ve dnech 27. HAK Zábřeh provádět odečty spotřeby. BUDOU PROVEDENY ODEČTY SPOTŘEBY TEPLÉ A STUDENÉ VODY. Odečet bude proveden ve středu 19.


Hledala jsem ten STANOVENÝ TERMÍN na tom oznámení , ale žádný tam nebyl.

OZNÁMENÍ O ODEČTU VODOMĚRU. Vám oznámit , že odečet Vašeho vodoměru se uskuteční dne od do. Zákazníci mohou využít i možnost nahlásit samoodečty.


Dle oznámení společnosti SmVaK a. Přesný termín odečtu obdržíte na letáčku, který vám bude vhozen do poštovní schránky. Audit rozúčtování nákladů na spotřebu tepla a teplé užitkové vody v bytovém. V praxi odečtu tepla a teplé vody je za dostačující pokládáno dvojí oznámení.


BD Skuteckého - Laudova oznamuje, že ve dnech 6. DOBROVOLNÝ SVAZEK OBCÍ BOŽÍ VODA OZNAMUJE, ŽE VE DNECH 29.

Odečteno dne: O nás Služby Projektanti Svět vody. Kontaktujte pracovníka Městské Vodohospodářské s. Je rozdělení celkových nákladů na dodávku teplé a studené vody mezi konečné. Dle sdělení zaměstnance Středočeských vodáren a kanalizací bude ve dnech 4. Termín fyzických odečtů oznámí zúčtovací firma jednotlivým zúčtovacím jednotkám. Severočeské vodovody a kanalizace provádět odečty vody na hlavních vodoměrech. Kontrola vodoměru a mimořádný odečet spotřeby vody ! Po kontrole a provedení mimořádného odečtu jim bude přípojka vody znovu zprovozněna.


Měření ( odečty ) dodávky teplé vody v případě, kdy není v odběrném místě. Oznamujeme všem občanům obce Javor, část Loučany, že ve dnech 22. V tomto týdnu bude na Hostíni probíhat odečet vodoměrů.


Vodárenská společnost Třebíč oznamuje občanům, že ve čtvrtek 15. Obecní úřad Trstěnice oznamuje všem odběratelům vody z obecního vodovodu, že od úterý 24. Jeden z oznámených termínů odečtů bude stanoven v odpoledních . Uzavření smlouvy o dodávce pitné vody a odvádění a čištění odpadní vody. Severomoravské vodovody a kanalizace Ostrava a. Zde jsou k dispozici odpovědi na nejčastěji pokládané dotazy v souvislosti s realizací odečtu.


Dálkové odečty se mohou týkat jak spotřeby tepla, tak i vody.

V termínu, který je v dostatečném předstihu oznámen uživatelům bytů, jste . Termín k provedení odečtů oznámí zástupci samosprávy, SVJ vyvěšením ve . Povinnost vlastníka bytu umožnit odečet zařízení pro měření vody a tepla. Osvračín fakturační odečet. Nové vodoměry umožní dálkový odečet spotřeby vody.


Každoroční odečet tepla a vody probíhá v tisících bytových domů po celé České republice od listopadu do konce ledna.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky