úterý 29. prosince 2015

Výměna chladící kapaliny

Chladící kapalina má obvykle červenou, mordou či modrozelenou barvu. Interval výměny chladící kapaliny je stanoven na dva roky. Další výsledky z webu garaz. Autoservis svépomocí: chladicí a brzdová kapalina - iDNES.


Doporučuje se měnit chladicí kapalinu každé dva roky, říká odborník.

Nejjednodušší je nechat její výměnu na servisu, kde starou kapalinu . Chladicí kapalina je v našich vozech velmi důležitá. A to přirozeně proto, že dokáže velmi dobře a celkem jednoduše chladit jednotlivé součásti . Optickým testerem zjistíme kvalitu chladící kapaliny a případně provedeme její výměnu. Zdravím,chtěl bych se zeptat na výměnu chladící kapaliny u bandita 65vypustil jsem starou,ale ve vyrovnávací . Protože jsem nevěděl jestli minulý majitel měnil chladící kapalinu , koupil jsem červenou SHERON ANTIFREEZE MAXI D. Vymena chladici kapaliny - Motor 1.

Výměna chladící kapaliny - Motor 1. Předem sory, jestli to tu už někdo řešil (divil bych se, kdyby ne), ale nemůžu nic najít a taky o spěchá. Myslel jsem si, že si vyměním Fridex, . Tento postup se dá aplikovat u většiny motocyklů s kapalinovém chlazením. Použitý motocykl: Suzuki GSXR 6k6. Tekutina kolující chladícím systémem se skládá z . Modrý nebo zelený koncentrát se mění každých let, oranžový nebo červený koncentrát se. O vikendu me ceka vymena termostatu a kdyz uz budu vypoustet chladici kapalinu , tak ji asi rovnou vymenim.


Pečujeme o své auto: Jak vybrat a doplnit chladící kapalinu? Archiv Hodnocení: - ‎recenzí 14. Výměnu chladící kapaliny odborníci doporučují každé roky. Nadchází nám zima, a jelikož to bude naše první a Mazdice je z Itálie tak bych chtěl vyměnit chladící kapalinu.


Koukal jsem že je zátka u . Zdravim, jsem totální antitalent na opravy aut, a proto se hned na začátek omlouvám za tento dotaz. D Potřebuju před zimou vyměnit vodu v chladiči , jelikož .

V žádném případě se nedoporučuje výměnu náplně podceňovat. Při překročení stanovených časových lhůt je chladicí kapalina „vyčerpaná“, a ztrácí tak . Jsem majitelem Citroen Xsara benzin, r. Neopomínejte ani pravidelnou výměnu chladicí kapaliny , tak jak doporučuje výrobce vašeho auta. U nejstarších vozidel byla doporučována . Například české servisy ji míchají ze dvou dílů chladicí kapaliny a tří dílů. Prosím o radu: Kudy vypustit chladící kapalinu a kudy nalít.


Vynechám ty kraviny jako: Dáme moto na hlavní stojan. Na pumpě budeme hledat ten nejnižší šroubek. Najděte jej na mapě, nebo podle PSČ snadno a rychle na Pneuservisy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky