úterý 22. prosince 2015

Krbová mřížka s žaluzií

Podle užití je možné volit mřížky bez nebo s klapkou. Ovládání žaluzie je ruční a je umístěno na rámu mřížky. Příklad provedení objednávky. Kompletní sortiment krbových mřížek Kratky, klasické průchozí, se žaluzií , otevíratelné, tunelové mřížky, talířové ventily, příslušenství pro upevňování a . PARKANEX 1x 1mm ( 16x16cm ) bílá s žaluzií krbová mřížka ,cena: 407. Kč,Prodej krbů a příslušenství k topenářské technce.


Mřížky jsou určeny na teplovzdušné rozvody krbů, můžou se osadit přímo na vzdušník krbu, nebo kachlových kamen a . Krbová mřížka 16x32cm s žaluzií bílá. Kovová ventilační mřížka lakovaná práškovou barvou vysoké kvality, která je odolná vůči vysokým teplotám. Ocelové s montážním rámečkem, lakované práškovou barvou vysoké kvality, která je odolná vůči . V nabídce máme i mřížky s regulací(s žaluzií ). Intenzitu přívodu vzduchu je možné regulovat. Vnější velikost je cca 19xcm! Popis výrobku: Krbové mřížky (MK) jsou určeny pro zakončení ventilačního vedení rozvádějící teplo od krbových vloček.


Vyrobeny jsou z kovu a nabízeny jsou . Rozměr montážního rámečku: 12x4cm. Bílá krbová větrací mřížka uzavíratelná žaluzií , vnější rozměr 1x 3mm, rozměr rámečku 1x 2mm. Ventilační mřížky jsou nedílnou součástí realizace krbových kamen . Mřížky sestávají z ocelového rámu a drátěné sítě. Krbové mřížky jsou neméně důležitým prvkem při obestavění krbových vložek a rozvodu teplého vzduchu.


Průtok teplého vzduchu lze regulovat pomocí otočných žaluzií. Instalace do čtyřhranných rozvodů . MKse žaluzií v bílé barvě rozměr otvoru : 1x 1mmrozměr předního rámečku : 2x 2mmhloubka : mmmateriál : kov. Vnitřní rámeček pro zazdění je sundávací. Povrchová úprava - bílý komaxit.


I po několikaletém provozu zachovává svůj původní lesk a odstín. Rádi bychom Vás upozornili že dostupnost krbových mřížek od výrobce Kratki se může lišit dle aktuální poptávky na trhu. V případě základních barev v. BX Mřížka krbová 17x3 bílá, se žaluzií Prodej zboží.


Krbové mřížky Nerez jsou vyrobeny z nerezového plechu a jsou broušené, takže mají matný vzhled. Využití: - přívod vzduchu do krbové obestavby za účelem ohřevu - rozvod ohřátého vzduchu z krbové obestavby - ukončení rozvodu ohřátého vzduchu v dalších . Regulace průtoku vzduchu u krbových mřížek s žaluzií se provádí pomocí . Krby, kamna, stavba krbu svépomocí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky