pondělí 21. prosince 2015

Atmos d80p

Novinkou v produkci firmy ATMOS je kotel na pelety D80P. Je konstruován tak, že do jeho levého nebo pravého boku je zabudován nový hořák na pelety . Ekologické a plně automatické kotle na pelety ATMOS. Absolutní novinkou české firmy ATMOS je nový kotel na pelety D80P o výkonu kW vybavený hořákem ATMOS As pneumatickým čištěním . D14P, D21P, D25P, D30P, D40P, D50P, D80P.

Kotle je konstruovány jako jedna spalovací komora vyložená šamoty pro hořák na pelety, na kterou navazuje speciální trubkový výměník s brzdiči spalin. Heat-delivery area: m2. Combustion chamber capacity: 1dm3. As an accessory for every pellet boiler you can equip the boiler with automatic ash removal from the boiler . Používaný horák na pelety pre D80P je : ATMOS A- výkon - kW.


Horák Aje v základe vybavený pneumatickým čistením, ktoré pri každom dohorení . ODPOPELŇOVACÍ ZAŘÍZENÍ pro kotel D80P - bez přídavného popelníku AUTOMATICKÉ ODPOPELNĚNÍ Jako přslušenství ke každému kotli na pelety DxxP, . PPřídavný popelník pro kotel D80P objem 135l.

Určen pouze pro kotel D80P - pro průměr šneku mm. KOCIOŁ ATMOS D 14P pelet (cena kotła bez palnika) Cankar. Všetky informácie o produkte Kotol ATMOS D80P , porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie ATMOS D80P. Hořák ATMOS Amá stejný způsob řízení jako menší hořáky ATMOS Aa A45. Kotol D80P s horákom Avždy zapojíme s vyrovnávacou nádržou o minimálnom . The boilers are constructed with a built-in pellet burner ATMOS Awith pneumatic cleaning and a conveyor in the left or the right side the boiler.


Zobacz inne Kotły, najtańsze i najlepsze oferty. Livrare prompta in toata tara. ATMOS Jaroslav Cankař a syn, ATMOS – kotel na zplynování dřeva . Jest to norma dotycząca kotłów grzewczych na paliwa stałe z . Lisované dřevo ve formě pelet. Horák ATMOS Amá rovnaký spôsob riadenia ako menšie horáky ATMOS Aa A45. Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený.


Kuras – malkos, medienos granulės Ø6-8mm. Zplynovací kotle ATMOS s úpravou pro hořák na pelety Aje možné si. Kotel na pelety ATMOS D80P rozsah výkonu třída cena kotle bez DPH.

NUTNO PŘEDEM SLOŽIT ZÁLOHU. Komplektis tuhakast ja veetemperatuuri andurit KTF2 meetrise kaabliga. Kotel D80P je v základu vybaven popelníkem jako . Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki . Atmos D80P katlale on omistatud . W vermogen, 9 rendement.


D20P, D30P, D40P en D80P is dat de brander verwijderd kan worden en hoor daar . Kuro rūšis, Medienos granulės. Gamintojo gaminio kodas, D80P. ATMOS - kotel na zplynování hnědého uhlí C40S, ATMOS C40S, ruční, 4 7 Hnědé.


ATMOS - Automatický kotel na pelety D80P, ATMOS D80P.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky