pondělí 28. prosince 2015

Instalační stykač

Přehled ovládacích napětí je uveden v . Sortiment ostatních přístrojů zahrnuje přístroje pro spínání elektrických spotřebičů pomocí instalačních relé, instalačních stykačů , časových relé, impulzních . Pomocí instalačních stykačů je možno realizovat automatizované procesy v domovních instalacích. Používají se především pro spínání a . Jsou speciální verzí instalačních stykačů poskytující nejen základní funkce, ale také manuální obsluhu. Slouží ke spínání akumulačních spotřebičů pro vytápění.


Jsou používány pro základní aplikace . Ke spínání elektrických obvodů přivedením ovládacího napětí na cívku. K ovládání spotřebičů do A - elektrických kotlů, přímotopných . Elektroinstalační přístroje Stykače, spín. Cena: 46Kč (56Kč s DPH).


Instalační stykač RSI-25- 04-A230. Z-SCH instalační stykač , ovl. Jsou k dispozici ve verzích pro 2 a A, dvou a čtyřkontaktním . TeSys GC, instalační stykač , 25A, Z, cívka V AC.


TeSys - označení výrobku: TeSys GC - typ produktu nebo součásti: modulár ní stykač - použití . Specifikace: - popisový štítek s . Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny,. Maximální zatížení 20A Provedení: modul. Běžné, tiché a extra tiché instalační stykače a instalační relé v nabídce firmy OEZ. Informace o produktu instalační stykač. Slouží pro spínání elektrických obvodů, zejména odporových zátěží a třífázových asynchronních motorů Vyrábí se s konfi guracemi spínacích a. Ith A, Uc AC 2V, 4x zapínací kontakt.


Zboží není na dané provozovně skladem Rakovník. Krytí IP - ke stykačům jsou na objednání dodávány krytky zajišťující krytí IP všech svorek stykače. Stykač je zařízení pro spínání nebo rozepínání elektrického spojení. Ex9CH jsou určeny zejména do domovních a průmyslových instalačních rozváděčů.


Vizuální indikace při zapnutí. Stykače se používají v ovládacích obvodech, např. Tichý instalační stykač HAGER ESC425S 25A,4S,230V AC, Doprava po Praze.


Skladové číslo RS 456-8881; Výrobní číslo 2CSM111002R04- E259R10-230-LC; Výrobce ABB ABB.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky