pondělí 28. prosince 2015

Termostat s podlahovým čidlem

Umožňuje nastavit až teplotní úseky pro každý den zvlášť. Podsvícený, přehledný displej. Externí čidlo pro použití v systémech podlahového vytápění. Termostat pro řízení podlahového topení s možností připojení do Z-Wave sítě.


Vlastní čidlo prostorové teploty a vstup na externí čidlo.

OCS4-prostorový termostat pro podlahové vytápění s prostorovým a podlahovým čidlem - Esvit. Přejít na DALŠÍ vhodé termostaty pro podlahové topení a temperování podlahy - DALŠÍ TERMOSTATY PRO HLAVNÍ. Pokojový termostat pro podlahové vytápění Arnold RakOTN, až °C, bílá. Teplotu můžete bezstupňovitě nastavit, regulaci teploty zajišťuje vnější čidlo NTC.


Elegantní řešení termostatu s podsvíceným displejem a externím čidlem v designu spínačů VENUS pro podlahové topení. Univerzální digitální termostat s dotykovým displejem 8“ s možností volby barevného pozadí, pohybové čidlo , CZ menu. Provozní režimy „jen podlaha“, „jen.

Elegantní pokojový termostat s LCD displejem a automatickou změnou teploty, s možností připojení externího čidla pro podlahové topení . Každá instalace elektrického podlahového vytápění musí být regulována termostatem s podlahovým teplotním čidlem. Pro zvýšení komfortu si lze nainstalovat . Dodáváno s podlahovým čidlem (kabelm). Pokojové (prostorové) termostaty s limitačním podlahovým čidlem spínají vytápění v závislosti na teplotě v místnosti. Otázka na umístění teplotního čidla pro termostat podlahového vytápění. Podlahový snímač v podlaze plní funkci . Chtěl bych použít termostat Unica, který má čidlo umístěné v podlaze.


PT713-EI je inteligentní termostat s prostorovým a podlahovým čidlem navržený speciálně pro ovládání elektrického podlahového vytápění. Nová generace inteligentních termostatů. Vhodný pro podlahové vytápění. Sady Comfort Mat pro svépomocnou . Elektronický manuální termostat s prodlouženým čidlem SALUS TH-3PC je….


Termostaty pro podlahové topení, pro automatickou ochranu venkovních. PT712-EI je digitální termostat s prostorovým a podlahovým čidlem navržený speciálně pro ovládání elektrického podlahového vytápění. RTF-7pro nastavení požadované teploty podlahy pro montáž pod omítku (do zdi) se čidlem.

Analogový elektronický podlahový termostat. Kvalitní Regulace vytápění termostat s podlahovým čidlem. Vyberete si z pohodlí vašeho doma a vše vám bude doručeno . Přístroj spínací a podlahové čidlo pro termostaty Tango - Ereka.


OTDelektronický kombinovaný termostat. TC PC - externí teplotní čidlo - lze použít pro podlahové topení Technické parametry délka 5m průměr v nejširším bodě 6mm. SALUS TH-3PC termostat s prodl. PT713-EI je inteligetní termostat s prostorovým a podlahovým čidlem navržený speciálně pro ovládání elektrického podlahového vytápění.


Schneider Termostat týdenní programovatelný s podlahovým čidlem ,polar. Termostat UNICA otočný pro podlahové vytápění, moduly (Aluminium).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky