úterý 29. prosince 2015

Univerzální hořák na pelety

Jsme český výrobce automatických kotlů na úhlí ,dřevo pelety a také kondenzačních. Nabízíme univerzální hořáky na uhlí a všechny druhy pelet. Spalují i obilí, piliny a další lehké materiály.


HOŘÁK PROPAN-BUTAN UNIVERZÁLNÍ 3X KUL NÁDSTAVEC. Hnědé uhlí Dřevěné pelety Rostliné pelety Štěpka do 3cm Dřevní odpad Rostliné materiály .

Kotle,Dakon,Kovarson,Viadrus,Per-Eko,Galmet,Ogniwo,Klimosz,Termo-tech, Tepelná čerpadla,Klimatizace. Uhlí hnědé ,,Ořech 2´´ , Dřevěné pelety , Agro- pelety , . Přestavba kotle Viadrus, přestavba kotlů, univerzální hořák , hoření pelet , automatizace kotle, automatický. Kotel na pelety EGV PELET mini 16kW REVO.


Hořáky Ekoenergia litinové multipalivové 2a kW. Výhody univerzálního hořáku MultiBio kW. Automatizace kotle, univerzální hořák , retortový hořák.

Univerzální Hořák MultiBio spaluje jak dřevěné pelety , tak spékavé agro . Spaluje uhlí, štěpku, piliny, hobliny, obilí, kukuřice a všechny druhy pelet - dřevěné pelety , pelety z . Nerezový hořák ATTACK na spalování pelet je založen na principu padání paliva - pelet - z podavače paliva přes přívodní hadici a troubu na rošt, kde probíhá . Jaké jsou výhody rotačního hořáku MultiBio oproti běžným, univerzálním hořákům ? Obvyklé je, že kotle jsou certifikované pouze na dřevěné pelety a rostlinné . Komplet se skládá z: univerzální litinový hořák litinový šnekový podavač ventilátor. Druhotné palivo: hnědé uhlí (do velikosti cm), uhelné směsi, pelety. Nový model spaluje obilí, piliny a další lehké materiály-nemusí . Hlavním palivem jsou pelety. Tyto kotle mají taky speciálně zvolený hořák pro tento model.


Tato řada kotlů je vyvinuta na dřevěné peletky. Podávání do pece hořáku zajišťuje. Možnost zakoupení dřevěných pelet , rostlinných pelet , zásobníků pelet. Osvědčený podavač spaluje hnědé uhlí (ořech) a dřevěné pelety.


Tento typ hořáků nespaluje rostlinné pelety , protože.

Zvýšíte mnohonásobně účinnost kotle a zautomatizujete přikládání. Kotle na uhlí a pelety ENBRA TP-EKO patří k nejúspornějším a také. Hořák zabezpečuje čistotu kotelny a zvyšuje komfort topení.


Je to univerzální hořák umožňující spalovaní uhlí štěpky pelet a směsi paliv s ovsem. LING, které patří mezi nejrozšířenější univerzální hořáky na. Umožňují spalovat uhlí a biomasu ve formě pelet způsobem, který přibližuje . Automatické kotle na uhlí a pelety Ecoscroll jsou moderní ekologické teplovodní.


Má univerzální hořák pro spalování pelet a hnědého uhlí. Tento nový model vytváří nový trh pro automatické kotle na uhlí a poskytuje náhled této technologie na . Palivo je do hořáku dodáváno šnekovým podavačem ze . Ve spodní části kotle je umístěn univerzální hořák pro spalování hnědého uhlí a dřevěných pelet.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky