úterý 19. července 2016

Dezinfekční sprej na klimatizace würth

Pokud si nevíte rady s nepříjemným zápachem z klimatizace nebo chcete předcházet usazování nečistot, sáhněte po spreji WÜRTH. Tento speciální čistící sprej. V katalogu nemáme podrobnější informace o WURTH Sprej na klimatizace. Popis: Nový dezinfekční sprej na klimatizace 3ml s . Speciální čistící a dezinfekční prostředek pro klimatizační zařízení motorových vozidel.


Dezinfekční sprej na klimatizace. KLIMA FRESH - Čištění a dezinfikace klimatizace , jednorazový sprej 1L - BlueChem. Fresh and clean - Sprej dezinfekci a odstranění pachů automobilových . Pro dokonale čistou klimatizaci se doporučuje použít desinfekci. Prodám dezinfekční sprej na klimatizace ,použití např: při zápachu. Wurth , BG dekarbonizace motoru.


Pokud budete používat výrobek od jiné firmy nebo na jiné bázi . Speciální přípravek k čištění a dezinfekci klimatizačních zařízení motorových. K desinfekci používáme desinfekční roztok od firmy Wuerth , který prostoupí celý. Aplikujeme polovinu dezinfekčního spreje Würth. Dík za názor,dnes jsem nechal zkontrolovat klimatizaci.


Plnění a servis klimatizace v ceně 29- Kč. Desinfekce klimatizace sprej. Provádím dezinfekci výparníků klimatizací jedním z nejlepších přípravků na trhu od společnosti WÜRTH. Tato nabídka od prodejce compushop byla archivována dne 20.


Univerzální produkt použitelný pro pět . WÜRTH na servis klimatizací ovládané automatickými režimy výměny. DEZINFEKČNÍ SPREJ NA KLIMATIZACE Kód výrobku : MSDS-Identcode. Klima je doplněná, ještě se chystám na vyčištění ( dezinfekci ) sprejem od Würthu. Co takhle skusit dezinfekční sprej na čištění klimatizace. Vašem voze za cenu 49- Kč.


Majitele vozu s klimatizací , je její naoko laciné plnění u servisů ledniček. Dohledat skončený inzerát už není nemožné, přesvědčte se v databázi . Zvládne to, co nejrůznější dezinfekční spreje ne. Vysoce účinný odstraňovač koroze s extrémním ochlazením,.


Speciální dezinfekční a čistící prostředek pro klimatizační zařízení v automobilech. Odstraňuje bakterie a plísně, nenapadá plastové díly. Odpadá nákladná demontáž klimatizace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky