pondělí 25. července 2016

Tyčový mixér braun příslušenství

Výkon pohonné jednotky: 450W Motorová jednotka je určen pro mixéry Braun Multiquick . Braun international website for all household appliances. V porovnání s tyčovými mixéry značky Braun , které nejsou vybaveny technologií ACTIVEBlade. Tyčový mixér Multiquick MQ.


Příslušenství ke kuchyňským robotům značky BRAUN. Kompatibilní s tyčovými mixéry Braun MultiQuick a bezdrátovým MultiQuick 9.

Zvyšte rychlost mixéru jemným stisknutím . Náhradní díly pro pračky,myčky nádobí, sušičky prádla, lednice, digestoře, mixery , šlehače. Naším cílem je, aby naše výrobky byly funkční po dlouhou dobu. Proto zde najdete informace o náhradních dílech a příslušenství , které je v současné době k . Navíc mají tyčové mixéry Braun patentovanou spodní část mixovací nohy, tzv. Všestranné příslušenství dělá z tyčového mixéru univerzálního a spolehlivého . Přehled kompatibility příslušenství - Braun ponorné mixéry. Ponorný mixér Braun MQ5disponuje speciální patentovanou technologií.


Výměnu příslušenství dokážete jednoduše a intuitivně nasadit.

Veškeré příslušenství (kromě motorové jednotky a převodovky) lze mýt v myčce. K příslušenství - u ponorných mixéru nedoporučujeme koupit verzi bez. Největší benefit představuje bohaté příslušenství , které činí z tohoto . V příslušenství najdete praktickou nádobu a díky speciálnímu nerezovému . Nerezová šlehací metlaPro tyčové mixéry Braun Multiquick a 9. MQ WH PŘÍSLUŠENSTVÍ K MIXÉRU BRAUN.


Je to můj už čtvrtý tyčový mixér značky Braun. S předešlými jsem byla nadmíru spokojená. Provedení výrobku: černá barva.


Rozšiřte možnosti svého mixéru nebo šlehače a pořiďte si doplňující příslušenství v . Prohlédněte si cenové nabídky na Braun MQ 7od obchodů na Zboží. S tímto příslušenstvím mrknutím oka nasekáte bylinky či sýr nebo našleháte bílky a šlehačku na . Hledáte vysavač, mixér , konvici, nebo třeba ventilátor? Turbo stupeň Nástavec na hnětení těsta l nástavec na šlehání Rozbaleno. Moderní design, nevídaná lehkost a šikovné příslušenství , to vše máte nyní na.


Mixér Braun je navíc až o lehčí než ostatní tyčové mixéry , a proto pro vás . MQ BL PŘÍSLUŠENSTVÍ K MIXÉRU BRAUN. Připravujte pokrmy s širokým příslušenstvím.

Navštivte prodejnu elektrických spotřebičů a výrobků značky Braun. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky