pátek 22. července 2016

Termostat do bojleru tatramat

TATRAMAT ELOV 12 termostat 7-80°C dlouhá hřídel, do bojleru. Tepelná pojistka do bojlerů 1-99°C. Náhradní díly do ohřívače vody DZ Dražice. Při výměně vadného termostatu.


Délka jímky (včetně závitu, vnoření): 1mm. Délka kovové sondy od konektorů cca 44cm , rozteče jazýčků konektorů cm . U bojleru mi vypíná termostat tak že kontakty odskočí a manuálně je. Dražice let bez problémů, vzal si ho kamarád do dilny, výměna . Originální termostat TATRAMAT pro el. TERMOSTAT DO BOJLERU TATRAMAT - MOŽNOST UNIVERZÁLNÍ POUŽITÍ SORTIMENT: náhradní díl do . C, dlouhá hřídelka, TATRAMAT.


Malé elektrické ohřívače EO klasik Malé elektrické zásobníkové tlakové ohřívače vody o objemu litrů . Uvedení ohřívače do provozu. Nastavení optimálního provozu. Dočasné nepoužívání ohřívače. Kč , Jevíčko Nepoužitý termostaty pro bojlery Prodám nepožité . Barva vnějšího pláště je vhodná i do exteriéru, díky čemuž je odolnější vůči světlu,. Kapilární termostat , ovladatelný zvenku otočným voličem, zabezpečuje.


Elektrické bojlery výhodně. Po nahřátí celého objemu se těleso opět . Bojler , pojišťovací ventil, konzole na zavěšení – šrouby do zdi nejsou součástí dodávky ! Studená voda do bojleru přitéká zespodu, teplá se odebírá nahoře pokud vím. Provádíme opravy, výměny a servis bojlerů v Praze i okolí. Cena: 1€, Lokalita: Komárno.


Má zabudovaný teplomer, termostat a indikátor zohrievania. Bojlery DRAŽICE, TATRAMAT elektrické i kombinované nejlevněji jen u nás. Sháníte bojlery s odtahem spalin do komína nebo bojler s nuceným odtahem . Přidejte jej do Mého výběru k porovnání nebo k odeslání hromadné poptávky.


Náhrada za již nedodávanou pojistku BP16. Tatramat EOV 2termostat do bojleru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky