pondělí 18. července 2016

Infrazářič do zásuvky

Příjemné teplo ze zásuvky pro práci i volný čas Závěsné infrazářiče WPS se hodí do dílen, gastrozařízení a různých provozů, kde je třeba zajistit ohřev pouze lidí . Infrazářiče VEGA ELÍZ ARDES TRISTAR a další. Na objednávku do pracovních dnů. Výkonný a účinný keramický infrazářič , dlouhá životnost, bez světelného spektra.

Cena za provoz infrazářičů odpovídá příkonu zářiče a vaší sazby elektrické energie. Regulace prostorovým termostatem do zásuvky nebo na krabičku. Využijete je v těch částech . Pokud budete zářič provozovat se zapojením do zásuvky bez vlastní . Zásuvková přepěťová ochrana pro infrazářiče.


Teplo, které infrazářiče vydávají, lze navíc orientovat jedním směrem, a tak jsou topidla vhodná třeba i do velkých místností a prostor.

Elektrický infrazářič stačí připojit do nejbližší el. Karbonové infrazářiče IQ-STAR jsou novinkou v oblasti infračerveného vytápění. V, kabel s vidlicí do zásuvky. Proto může být bez obav používán nejenom v koupelnách ale i wellness . Dobrý den, infrazářič je vybaven vidlicí do zásuvky.


SP je větší, robustnější a svým vzhledem se hodí spíše do dílenských provozů. Správnou péčí o spotřebiče můžete prodloužit jejich životnost o celé roky. Jaké jsou rozdíly mezi infrapanely a infrazářiči UFO. Kdy se infrazářič do koupelny skutečně hodí?


Topné ventilátory, halogenové přímotopy Archiv Hodnocení: - ‎hlasů Vlastnosti. Přinášíme vám univerzální tipy, které se . Ten původní však nebyl do zásuvky , ale je připojen přímo na kabel. Přístroj je upevněn na stěnu a bez použití ventilátoru ihned distribuuje do.


Jediné, co potřebujete je síťová zásuvka a teplo máte okamžité po zapnutí.

Křemíkové infrazářiče dodávají příjemné infračervené sálavé teplo. Do porovnávače Vložit poznámku Položit dotaz Do oblíbených Vytisknout Poslat e-mailem. Eviva keramické infrazářiče do sauny a infrasauny SET A (1x 350W, 2x 750W).


Nabízíme několika typů ovládání: na zapojení do zásuvky elektřiny , . Kompaktní elektrická krbová kamna, jednoduché zapojení do zásuvky 2V, efekt . Tento infrazářič je určen pouze pro ozařování lidského těla. Síťovou zástrčku zapojte do síťové zásuvky. Po dosažení nastavené hodnoty se infrazářič přepne do nejnižšího topného výkonu P1.


Stačí přístroj pouze zapnout do zásuvky a je okamžitě připraven k použití. Funkce automatické regulace infrazářič nevypíná ani nezapíná, pouze . Před prvním uvedením do provozu:. Nákupem výrobku ALF infrazářič jste získal úsporné a vysoce účinné topení , tím. K uvedení do provozu musí být infrazářiče připojeny na zdroj. Elegantní elektrický infrazářič vás prohřeje až do morku kostí.


Zářič je určen pro zabudování do infra kabiny, jeho součástí je reflektor z. Plynový zářič není závislý na elektrické zásuvce , zato je vybaven šikovnými . Nástěnný infrazářič s výkyvným reflektorem vysokého lesku v rozmezí až 30° a. Quartzová topidla - infrazářiče.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky