pátek 15. července 2016

Nivea micelární voda černá

Bez podráždění a vysušování. Jak šetrně vyčistit citlivou pleť? Pečujte o svou pleť šetrně! Mějte u sebe kvalitní micelární vodu i na cestách!


Už žádné tření a dlouhé minuty odličování.

SUPER CENY s dopravou do druhého dne! Expertní micelární voda s MicellAIR komplexem a výtažky z černého čaje odstraní bez tření i dlouhotrvající makeup a řasenku. Nezanechává na pleti mastný film . Pro krásnou a perfektně očištěnou pleť. Nivea Expert micelární voda 4ml. Micelární voda s černým uhlím, Balea, 5Kč (2ml).


Ve chvílích, kdy opravdu spěcháte, sáhněte po micelární vodě. S ní se odlíčíte jedna dvě.

Jemná micelární voda , rozpouští i voděodolný make up, nevysušuje. BIODERMA Sensibio H2O micelární voda 5ml. Typ pleti – pleť smíšená, Typ pleti – pleť normální, . Labell malin-kel - balení: 12ks. Pomáhá redukovat černé tečky. Bez tření, bez parfému a bez mastného filmu.


Mixa Sensitive Skin Expert micelární voda proti vysušování pleti 400ml - nejlepší ceny všech výrobků, akce a slevy najdete na AkcniCeny. Garnier Skin Pure ACT černé uhlí maska 1ml. Odstraňuje make-up z obličeje a očí a zároveň šetrně . Nakupujte výhodně s eMimino. Co je ale na prd je fakt, že když něco pojmenuji jako micelární voda , tak.


NIVEA MicellAir Expert micelár. Na obličejové pásky, které odstraňují všemi nenáviděné černé tečky . Obal je průhledný s černými názvy. Co se mi líbí, je to, že má . Dobry den, radabych se zeptala zda staci pro peci na plet jen micelarni voda a. Složení je tvořeno MicellAIR komplexem a obohaceno o výtažky z černého čaje.

A-DERMA Phys-AC Čistící micelární voda 200ml. Odličovače měly zvládnout tekutou černou linku, řasenku (nikoli vodě odolnou) ve dvou. I tato micelární voda si poradí s odlíčením očí naprosto v pohodě, jen jsme měli pak . Make-up bude pryč dřív, než řeknete vatový tamponek.


S MicellAir komplexem a výtažky z černého čaje tlačit nemusíte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky