úterý 26. července 2016

Ekvitermní regulace migo

Bus regulátor se vzdálenou správou topného systému. Za pomoci aplikace ve vašem chytrém telefonu nebo tabletu můžete . Pokojový regulátor s dálkovým ovládáním online. S regulátorem MiGo můžete snadno ovládat vytápění nebo ohřev vody ve vašem domě za pomoci aplikace ve vašem chytrém telefonu nebo . Ovládejte svůj kotel pohodlně prostřednictvím regulace MiGo.


Protherm Wifi eBus MiGo ekvitermní regulace. Možnost ekvitermní regulace kotle dle venkovní teploty s regulátory řady. WIFI připojení) s uživatelskou aplikací „ MiGo “ pro . Pokud se změní venkovní teplota, regulátor MiGo okamžitě porovná aktuální rozdíl . Včetně ohřevu vody v zásobníku a ekvitermní regulace , . Dodáváme ekvitermní regulace, regulátory a snímače teploty. S naší ekvitermní regulací MiGo budete navíc moci kondenzační kotle.


PROTHERM MIGO ekvitermní regulátor 105x26x83mm, eBus, se vzdálenou správou topného systému TECHNICKÉ PARAMETRY: Šířka: 1mm Hloubka: 26 . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů v kategorii Vše pro vytápění, ohřev a chlazení: ekvitermni. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte . Ekvitermní regulátor Atmos ACD 01. Regulátor je zabudovaný a . Tato regulace řídí teplotu. Průvodce nastavením vzdálené . A pokud si ještě někdo přeje, aby systém reagoval i na venkovní teplotu ( ekvitermní regulace ), pak nějaká amatérská verze nemá velkou naději .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky