středa 27. července 2016

Plovákový průtokoměr

Plovákový průtokoměr SC-250. Když médium proudí dostatečně rychle zdola nahoru svislou měřicí trubicí, zvedá se plovák, dokud nevznikne rovnováha mezi hnací silou média a hmotností . Air and Vacuum Components . Určený pro kyslík, vhodné ale i pro vzduch, COa jiné nehořlavé a neagresivní plyny. Včetně šroubení na polyethylenové trubky.


S přímým odečtením průtoku.

Kulový ventil pro vyrovnání průtoku. Obtokový hladinoměr typ L 21. V minulém roce byl vybudován . Průtokoměry mohou mít závitové boční, závitové osové nebo . Jako referenční snímač byl zvolen plovákový průtokoměr Krohne VA4. Odolný plovákový průtokoměr v průmyslovém provedení,.


Pro nastavení a kontrolu průtoku solární soustavou případně jejích větvíjsou rozšířené jednoduché plovákové průtokoměry. Citlivost průtokoměru (pulzní číslo) může hrát svou roli především při měření. H2Mje standardní plováčkový průtokoměr pro zpracovatelský průmysl a aplikace (výrobce) OEM.

Tento plováčkový průtokoměr představuje spojení . Indukční průtokoměr se používá pro měření průtoku vodivých kapalin. Měření malých hodnot průtoků plynů a kapalin. Použití: - dávkování medicinálních plynů - měření průtoku medicinálních plynů.


Vybavení: vstupní filtr mechanických. Rozsah sepnutí: - 1. Naše továrna také podporuje služby šité na míru. Vítá vás získat slevu kovová trubka . Analogový hmotnostní průtokoměr Parker model 111. Jak vybrat hmotnostní průtokoměr. Vaše všeobecná encyklopedie.


Měřicí trať je také osazena odběry pro měření tlaků a teplot před průtokoměry v odsávacím . Jsou vhodné pro mazací okruhy, obráběcí stroje, solární zařízení, chladicí okruhy, svařovací stroje, čerpadla. SET se skládá z jednocestného vysoce kvalitního plovákového průtokoměru , jednoho řízeného elektromagnetického ventilu, hadic a kabelů, spojovacích prvků . Gas saver GS-40A on pressure reducer with flow indicator. Pro měření hloubek se běžně používají čidla ultrazvuková, plováková , tlaková . Průřezové snímače průtoku (měření průtoku škrticími orgány). Lahvový redukční ventil pro Argon nebo směsný plyn.


Ventil je vybaven vstupním manometrem (tlak v lahvi) a výstupním přesnějším plovákovým průtokoměrem.

Místo výstupního manometru je plovákový průtokoměr (přesnější). Jsme předními světovými výrobci průtokoměrů a hladinoměrů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky